Home » Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna » Tea time Fashion

Tea time Fashion

Butik “Griffe” u Via San Nicolò 13 u Trstu je zasigurno jedna od mojih najdražih trgovina. Zašto? Pogledajte i otkrite!

Dok Gospoda isprobavaju neke od najpoznatijih brandova što se tiče muške odjeće kao Paul Smith, Ballantyne, Brunello Cucinelli, Moncler, Loro Piana, itd. (dovoljno je da pogledate izlog i odlučite se za total – look), gospođe se zaustave već na samom ulazu. Pogledajte ovu kolekciju Ralph Laurenovih šalica i ako mislite da je to top, mogu vam reći da jos ništa niste vidjeli.

Konačno završavamo s total- lookom za Divninog supruga, isprobavamo sve redom Ballantynove majice a pult je pun Monclerovih jakni, ali nas Gđa. Divna niti ne primjećuje, sva je zaokupljena Kenzovim stoljnjacima i Losanievim pokrivačima od kašmira.

Odlučili smo se za cargo hlače, zimsku jaknu, oversize bag i cipele, sve Brunello Cucinelli!

No znate što ja obožavam u ovom butiku?? Porculan Mary Rose Young, gdje je svaki komad ručno rađen i unikat tako da možete biti fashion i dok pijete čaj!

Ne preostaje mi ništa drugo nego da na silu odvučem Divnu iz butika, podsjetivši ju da smo došli radi njenog supruga. Još jednom pogledamo na brzaka da li smo nešto zaboravili i kao uvijek…jesmo!
Dodajemo na račun i ovu zelenu kožnu torbu Sancin St. Tropez. Tottaly fashion!

Moj je savjet, ako ikada prođete Trstom, svakako uđete u ovaj butik. Možete unutra biti satima  i uvijek naći nešto novo!!

Kontakt: PERSONAL SHOPPER

Ana Anna

Posted by on Oct 23 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Ana Anna. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA