Home » Inspiracija, Stil » Pure

Pure

Miris modne i parfemske kuće Donna Karan, nazvan PureDKNY, ima namjeru povezati ljude s prirodom. Ovaj parfem nudi čiste trenutke užitka i opuštanja.

Vanilija iz Ugande ključan je sastojak u parfemskoj kompoziciji.

Kampanja je osmišljena i pokrenuta  u suradnji s tvrtkom CARE koja brine za izvoz ove jedinstvene, kremaste vrste vanilije. Glavna direktorica tvrtke je izjavila: “Tvrtka CARE je sretna što surađuje s PureDKNY, u ovoj inicijativi koja će potpomoći žene u Ugandi ali i obrazovati kupce mirisa u SAD-u o važnoj ulozi žena u razbijanju kruga globalnoga siromaštva.”Projekt s kućom DKNY je najnovije postignuće tvrtke i omogućit će ugandskim ženama da rade, obrazuju se i skrbe za svoju obitelj.

Miris se otvara vanilijom iz Ugande, rosnim cvjetnim laticama, lopočem i bugarskom ružom. Srce kuca u ritmu egzotičnog cvijeća – jasmine, frezije i orhideje, dok osnova završava ovu čistu kompoziciju bijelim amberom, sandalovinom i vanilijom.

Pakiranje parfema PureDKNY je ekološko. Staklena bočica je 100 posto biorazgradiva, a vanjsko pakiranje je načinjeno od kartona i papira koji se lako raspadaju u prirodi. Miris ćete moći nabaviti u tri količine: 30, 50 i 100 ml EDP, dok će od popratnih proizvoda biti dostupan nježni maslac za tijelo.

Zaštitno lice ove kampanje je Angela Lindvall.

[youtube id=”KhkEC8Cs9bA” w=”440″]

Posted by on Apr 20 . Filed under Inspiracija, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA