Home » Savjeti, Trendovi » We like… Pumps (2. part)

We like… Pumps (2. part)

Donosimo još nekoliko styling prijedloga, kao inspiraciju uz što nositi popularne pumps ove jeseni.

Uz crvenu haljinu izvrsno pristaju pumps nekog neutralnog tona, a sive su pritom elegantni izbor, poput ovih na fotografiji, s potpisom Yves Saint Laurent.


Volite leo uzorke ali ne baš na cipelama ili su vam pumps  prekrivene leo uzorkom malo prenapadne? Odaberite neke poput ovih s potpisom Jimmy Choo te ih nosite uz kožnu suknju i bluzu jesenskih tonova.

Camel uz camel? Da ali kako cijeli styling ne bi bio dosadan, dodajte torbicu živahnog tona, baš poput ove na fotografiji.

Ne bojte se leo uzorka na cipelama. On može biti sjajan izbor čak i za ured, ako ga kombinirate uz elegantni styling i smirujuće boje.

Uz retro kroj haljine intenzivne boje lijepo pristaju za večer crne  pumps s remenčićem oko gležnja i zlatnim paspulima.

Pumps u boji, posebno u boji šljive ili ultramarin s tanjom potpeticom i vrškom u špic  izvrsno pristaju uz skinny jeans i kapute ravnih linija. Kao kontrast ovom tonu plave  dobar je izbor torba boje konjaka.

Zmijski uzorci su IN već dvije sezone a posebno su zanimljivi kad dolaze u bojama ili u sivoj varijanti. Sive pumps zmijskog uzorka smiruju jake boje u vašim modnim kombinacijama.

Volite li geometriju na odjevnim predmetima? Poigrajte se tada geometrijom i na cipelama i modnim dodacima. Crno bijele Yves Saint Laurent pumps koje podsjećaju na geometrijsku igru izvrsno pristaju uz odjevne predmete geometrijskih linija.

Pumps s uzorkom točkica, kvadratića, u špic i s tankom petom lijepo idu uz color-blocking kombinacije crne i neke intenzivne boje te mini suknje s naborima.

Pumps college stila i s Budapester uzorkom ( rupice) divan su dodatak garderobi u stilu 70-ih a posebno kad je ona jakih boja.

Tako to radi Burberry Prorsum. Karirani uzorci, kontrasti jake boje i crne plus neobične pumps, ovaj put zatvorene i više u stilu wedges. Živjele 60-e.

Pumps oker tona lijepo se slažu sa sivom i tamnoplavom bojom, dajući elegant off-duty style. U ovoj kombinaciji remenčići su dobrodošli jer svojom pozicijom lijepo oponašaju detalj-krivulju na mini suknji i prizivaju retro ugođaj.

Text by N. S. G.

Posted by on Sep 18 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA