Home » Inspiracija » Šal-ala-la-la-la

Šal-ala-la-la-la

Blago onima koji uvijek imaju razloga za pjesmu! No, dok nam ponekad i nije sve po planu, kako zamišljamo, zgodno je nositi stvarčice i boje koje nas vesele i podižu raspoloženje. Tko pjeva, zlo ne misli a tko je zadovoljan vlastitim izgledom i dostignućima, ima vjerojatno i dovoljno volje i želje da zagrli cijeli svijet.

Rekla bih da nam je usađen “program”, po kojemu kad smo ispunjeni pozitivnim mislima, kad činimo plemenito i u tom pravcu djelujemo iskreno, od srca, dobro se vraća dobrim pa makar morali malo i pričekati na to.

U velikom broju Peek and Cloppenburg robnih kuća i trgovina stavljena je još početkom listopada u prodaju kolekcija charity šalova, čijom kupovinom pomažete djecu svijeta. Nekoliko brandova koji su ju osmislili, udruženih u akciju: Kaviar Gauche, Lala Berlin, Unrath and Strano.

Njihovi šalovi pomažu podići raspoloženje a svaki, čak i najbezličniji outfit podižu na višu stepenicu. Evo, dakle, izvrsnog načina, da se u okviru vlastitih mogućnosti, spoji modno, stylish, ugodno i korisno!

Posted by on Nov 21 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA