Home » Trendovi » Moje! Nove! Hlače!

Moje! Nove! Hlače!

ON je ovaj vikend odlučio kupiti novi kaput a vi…sigurno već imate nešto u planu! Pogledajte što se trenutno nudi na tržištu ali neka vam vodič kroz shopping bude ovih par naputaka o trendu kad je o hlačama riječ  i uz njih, pripadajući styling: Harem hlače, dubokog sjedalnog šava, sužene na gležnjevima, koje ste nosili i ljeti, ove jeseni su vrlo su in! Kombinirati s topom bez rukava, iz svile ili neke fine viskoze i kraćim blazerom crne boje.

Poželjne su i cipele na petu otvorene na prstima, u ethno looku, kao i orijentalna narukvica. Torba pismo kroko uzorka lijepo će zaokružiti ovaj  look. Lijepe i in su hlače mrkva kroja, kojima, ako se odlučite na kupovinu, dodajte lijepu bluzu s uzorkom i vezanjem na prsima, visoke pete omiljenih gležnjača neke svjetlije boje( s uzorka na bluzi)  i viseće naušnice!

Jedna od prednosti ovih hlača – pristaju i mlađim djevojkama i zrelijim ženama podjednako dobro. Prikrivaju naglašenije bokove.

Ne volite li visoke pete, odaberite nižu cipelu na vezanje, u lak varijanti. Volim hlače, popularnog naziva garcon. Gore šire, u donjem dijelu kraće i s manđetom.

Vrlo lijepo uz njih pristaje bijela košulja, naročito ako ima neki reljefni uzorak na prednjici, u obliku nabora.Dodate li ovoj kombinaciji prsluk i gležnjače na petu, užitak je potpun!

Uz  Cocktailring s kamenčićima, lijepo ćete dotjerati ovaj zanimljivi styling. Neizostavne su ove sezone uže hlače. Cigareta linije, u boji blata, crvenoj ili klasičnoj crnoj.

Lijepo uz njih pristaje cardigan i niske cipele, pomalo college model. Dodajte prsten u antic looku da cijeloj kombinaciji poklonite poseban šarm!

Posted by on Nov 20 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Moje! Nove! Hlače!”

 1. Odlični krojevi……makar osobno preferiram niži struk——

 2. Sve je nase, a nista nije moje.
  Svega ima, a nista ne nalazim.
  Jos te ljubim, mirno sanjaj.
  Svaki korak is pocetka,
  usmjerava opet nikud.
  Sve se vrti u krug,
  na dohvat ruke,
  ali opet nedohvatljivo.
  Jos te ljubim lipo sanjaj.
  Ja jos neznam kuda sa tobom,
  jer jos budim se pored nje.

 3. Meni osobno ne stoje dobro, ali lijepo mi ih je vidjeti na nekoj visokoj ženi… Pozdrav draga!

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA