Home » Kolumne, Text by Đ. Mujadžić » Hoss Intropia na vratima luksuza

Hoss Intropia na vratima luksuza

Hoss Intropia, španjolski brand u usponu, zaposlio je nadarenog Miguela Palacio, koji neće poput bivših uzvanika ostvariti samo “One shot” kapusulu, nego pravu kolekciju, koja bi trebala omogućiti i stvaranje treće linije odijevnih predmeta. Kreator ostvaruje savršen “Prêt-à-porter” predviđen za jesen-zimu 2011/12 i modne dodatke, naglašenog luksuza.

Glavna linija je stvorena 1994 godine, kada je marka i oformljena, namijenjena “ženstvenim i romantičnim” klijenticama u dobi od 30 i 40 godina. Dopadljiva “Silver linija” lansirana je 2009 godine, za mlade i sexy potrosačice. Cijene su se kretale oko 300 eura za haljine a 250 eura za hlače i kaputiće. Nova, “kreatorska” linija ce biti iznad dvije prve, pošto sadrži kompletnu opremu za total look – modne dodatke i cipele.

Marka je nedavno u Rimu otvorila ogroman i jako raskošan “flag-ship”, smjestivši se na 300m² u prekrasnoj palači, restauriranoj i smještenoj u blizini Plazza di Spagna./Španjolskog trga/.

Brand postojeću mrežu od 19 prodavaonica namjerava zamijeniti velikim prostorima, poput onog vec završenog u Valence, gdje je otvoren prodajni punkt od 600m².

Proširenja će se ostvariti u Italiji, drugom trzištu “Hoss Intropie”, koja nastoji konkurirati i francuskoj modi. Na području Hexagonea je, za sada, zastupljena kod multimarki, njih stotinu, ali odgovorni žele parišku prodavaonicu, koju planiraju otvoriti iduće godine.

Pored prisutnosti na punktovima raširenim u 1500 gradova planete, brand fashion trzištu predstavlja i prodavonice u Ryadu, Dohi, Koweit Cityju, Mexicu, pripremajući otvaranje već izgrađenih u Dubaiu, Costa Rici i Brazilu. Prošlogodišnja zarada je iznosila 49 milijuna eura, ali vlasnik Constan Hernandez, nastoji ovogodišnje poslovanje podići, na 54 milijuna eura. http://www.hossintropia.com

Text by Džana Mujadžić


Posted by on Apr 13 . Filed under Kolumne, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA