Home » Inspiracija, Trendovi » Proljeće u IN bojama 1. dio

Proljeće u IN bojama 1. dio

Scarlet, blush, lavanda, limun žuta, mint…boje su koje ćete teško izbjeći ovog proljeća, želite li biti u trendu. Svaka od njih nosiva je u dnevnoj i večernjoj varijanti ali uz male izmjene u stylingu. Koje? Proučite…

Nova crvena nijansa je scarlet! Upadljiva, puna energije, idealna je za večernje modele haljina ali jednako zanimljiva i za dan, kao haljina s preklopom u kombinaciji s beige cipelama. Za večernji izlazak, model haljine u ovoj boji smije biti smjeliji, npr. asimetričan a dužina haljine kraća. Dodate li ovoj kombinaciji cipele s petom i brojnim remenčićima, dobivate sexy kombinaciju u kojoj ćete biti zvijezda večeri. Uz ovu kombinaciju pristaje samo minimalna količina nakita! Lijepo pristaje tamnoputim i tamnokosim ženama.

Blush tone je pastelna, vrlo ženstvena nijansa, idealna za romantičnije modele. Za dan birajte jednostavne haljine i svjetliji accessoire uz njih, za večer, tamniji, upadljiviji, uz ponešto smjelije modele. Radi veće, zanimljivije  teksture, birajte u ovoj boji čipku, kožu, šifon, protkane, vezene materijale i modele odjeće sa šljokicama. Prednost ovog tona je da pristaje svakom tenu!

Boja koje sam se osobno dugo pribojavala je neon žuta. Svaki put kad bi bila  in, oprezno sam ju zaobilazila no nedavno spazih vrlo lijepe kombinacije i savjete najpoznatijih svjetskih stilista. Nosiva i za dan, neon žuta kombinira se sa sivom a uz tamnije odijelo, prolazi i za ured, kao detalj ili fina svilena bluzica! Da biste dobili dodatnu porciju samopouzdanja dok ste u njoj, prethodno posjetite solarij ili upotrijebite kremu za samotamnjenje. Dva – tri sunčanja biti će sasvim dovoljna da u novoj nijansi ne djelujete ispijeno i bljedunjavo.

Posted by on Mar 27 . Filed under Inspiracija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA