Home » Kolumne, Models, Text by Đ. Mujadžić » David Chiang je novi princ modnih podija!!!

David Chiang je novi princ modnih podija!!!

Andrej Pejić će se, zasigurno, zabrinuti jer prelijepi David Chiang suvereno vlada modnim revijama. Androginog izgleda, 22 godišnji Kanađanin tajlandskog porijekla, posjeduje sve kvalitete pa može ozbiljno ugroziti Bosanca iz Australije, ljubimca aktualnog, planetarnog fashiona.

Već dvije sezone, David je zvijezda branda Armani ali i kuće “Alexander Mc Queen, te muških kolekcija marke “Dior”.  Traženi “New Face” , ušao je u svijet mode kao 13 godišnjak ali je nastojao nastaviti školovanje, pa se nakon gimnazije upisao na fakultet u Otawi. Fashion ga doslovno lovi i više ne napušta. Za trajanja “Diorovih” muških revija za idući hladni period, David Chiang  se svidio i Karlu Lagerfeldu, koji je bez oklijevanja izjavio : “Jako lijepa Kineskinja”!

Anegdota potvrđuje danas privlačno miješanje spolova, uzrokovano nježnim i profinjenim crtama lica i mladićevom predivnom, dugom kosom, boje noći. Čak je i “Kaiser” pogriješio u određivanju žanra.

Poput svog bliskog prijatelja Pejića, David Chiang krišom sanja o defileima za “Victoria’s Secret” pa sve čini da maštarije postanu stvarnost. Nastoji postati članom dream teama marke “Angel” pa je kao i Andrej spreman na zahvate estetske kirurgije, ako su neophodni.

“Posao je posao” – ističe na svim jezicima, pošto je i nadareni poliglot te ne gubi vrijeme već radi na ostvarenju petogodišnjeg plana koji će mu osigurati položaj nove Linde Evangeliste. Želi zarađivati 10 000 dollara za svako pojavljivanje pred kamerama. Vjerojatno će i uspjeti ali i nadajmo se, ostati skroman te razuman, kao danas.

Text by Džana Mujadžić


Posted by on Mar 30 . Filed under Kolumne, Models, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA