Home » Kolumne, Text by Tomislav » Proljeće s Dsquaredom

Proljeće s Dsquaredom

Napokon nam je stiglo i dugo očekivano proljeće! Stoga sam pun elana sjeo na terasu uz laptop i kavu, uživao u suncu i počeo razmišljati kako sad imamo još više izbora u oblikovanju našeg outfita. Jedan od razloga je prekrasno vrijeme pa se ne moramo ograničavati gomilom odjeće a drugi je taj što svi mi imamo nekako više volje dotjerivati se čim izađe prva zraka sunca.

Braća Dean i Dan Caten poznatiji kao vlasnici brenda Dsquared su me odmah asocirali na ovu proljetnu prpošnost. Moram priznati da me i nisu do sada nešto pretjerano oduševljava svojim kolekcijama ali me zato ova posljednja, za proljeće / ljeto 2011 oborila s nogu.

U njoj mogu prepoznati ali apsolutno svakog muškarca jer nisu previše eksperimentirali s kreacijama. Sjećam se kad sam gledao tu reviju, prva pomisao mi je bila ”pa u ovome će se moći pronaći i najkonzervativniji hrvati” pa eto, dakle, napokon nešto za sve nas.

Naime, dečki su gotovo sve svoje kreacije kombinirali s neizostavnim trapericama. Već sam nekoliko puta spomenuo kako su one neizostavni komad u svačijoj garderobi ali Dsquaredova revija je doista to i dokazala. Kombinirali su ih uz elegantne, chic blazere, majice i košulje. Posebno su me se dojmile hlače u različitim tonovima, koje nekako i pristaju godišnjem dobu koje je  pred nama.

Boje su dakle vesele i uglavnom svijetle ali i namjenjene hrabrim muškarcima, koji se u rozoj boji ne osjećaju ništa manje muževnima.

Svakako preporučujem iz njihove kolekcije proljetno/ljetne jakne, također različitih, uglavnom svijetlih boja. Lako ih je upariti s bilo kojim drugim odjevnim predmetom jer se uklapaju podjednako dobro u dnevni i noćni look.

Također must have za nadolazeću sezonu su retro jakne od brušene kože, koje se također nalaze u njihovoj kolekciji ili ako vam je do štednje, zavirite duboko u djedov ormar.

Dsquaredove kreacije i ovi savjeti nadam se da će pomoći u nadolazećem proljetnom shoppingu.

Kao što uvijek volim naglasiti nije nužno da vam svaki vaš odjevni predmet bude markiran, malo se poigrajte i budite kreativni te dodajte tek poneki novi komad, inspiraciju potražite u high class kolekcijama poput Dsquaredove ali odaberite economy look.

To se i očekuje od vas jer ne možete ne biti kreativni po ovakvom divnom vremenu! A sad, nakon dobro proučenog teksta i fotografija, svi u shopping!

Text by Tomislav Vlahović

 

Posted by on Mar 22 . Filed under Kolumne, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA