Home » Trendovi » Fashion report: CAP 2. večer

Fashion report: CAP 2. večer

Kad stignu pozivnice za Cro a Porter, svi se redom krenu javljati i odjednom imate gomilu prijatelja. 🙂
Nerijetko takva iskustva imaju moji poslovni partneri, koji nekako, po redu vožnje jer su vlasnici dizajnerskih dućana,  među prvima dobave  karte.

Čim sjednete u gledalište, uvjerite se po tko zna koji put, da je gomila karata i ovaj put pobjegla krivima u ruke jer umjesto da u miru gledate revije i ponuđene modele, slušate brojne  zlobne komentare tek propupalih a već vrlo frustriranih djevojaka kojima je mnogo bitnije primijetiti čije su grudi silikonske i kolika je kilaža manekenki. No, nakon što je krenula revija modne kuće Linea Exclusive, iskopčah se iz svijeta i usmjerih sva čula prema modnoj pozornici.

Smjernice koje je Linea ponudila za proljeće/ljeto 2010. jasne su, baza im je romantika i ženstvenost. Oduševile su me njihove mini korzet svilene haljinice na kojima je moćna igra cvijeća izrađenog od brojnih volančića, na dekolteu, boku, prednjici. Lineina vjenčanica s detaljima od čipke i naborima izmamila mi je poseban osmijeh na lice. Odlično odabrana glazba, sjajan make up i frizure…za peticu!

Druga je na pistu izašla Fjaba s pričom moderne ratnice. Trake, trake, trake i to u raznim bojama, na površini jednobojnih materijala te brojni plemenski detalji sugerirali su izgled moderne ratnice ili možda indijanke.

Kad dizajniraju španjolci, na modnoj pisti  očekujete SVE. Naročito ako je glazbena podloga rock ili vaša omiljena grupa The Veronicas. Leonardo Rodriguez me oduševio svojim mixom romantike i rocka, iako je priličan broj modela podsjećao na SM. Mnogi mu zamjeriše tzv. nespretan spoj rocka i romantike no ja ostajem pri svome – jako dobra kolekcija, možda bi čak bila najbolja da nije nastupila Madame Demode.

Igra sa srebrom, glatkim sjajnim materijalima, futurizmom, androgenošću, dekonstrukcijom kroja, naglašenim ramenima, jahačim hlačama  jako je maštovita a cijela kolekcija odlično izvedena. Ravne srebrne cipele i pomalo dječački izgled zaokružili su styling.

Posted by on Mar 26 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Fashion report: CAP 2. večer”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Nives S. Grguric. Nives S. Grguric said: New post Fashion report: CAP 2. večer http://www.marla-design.com/2010/03/fashion-report-cap-2-vecer/ by @marla_nives […]

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA