Home » Inspiracija, Stil » Risky combinations, big profit 2

Risky combinations, big profit 2

Leighton Meester,  kraljica ekstravagancije, opet kao inspiracija! Hrabre kombinacije mogu nositi samo samouvjerene žena a Leighton je definitivno jedna od njih. Riskantne modne kombinacije mogu završiti “flopom” ali i velikim profitom, to je uvijek hod po rubu; možete biti zvijezda večeri ali i totalna gubitnica, no treba učiti od najboljih kako se snaći s neobičnim kreacijama i svoj outfit učiniti nosivijim.

Ogroman je rizik odabrati čipkasti crni kombinezon Marchesa, koji je Leighton nosila na otvorenju Court of Jewels recreation pri Harry Winstonu u NYC prošle godine, naročito ako nemate savršeno tijelo. Ovaj sex overkill ima i nesretni duboki vratni izrez, odnosno preduboki dekolte i prozirne nogavice! Ne dolazi u obzir ako imate jače obline.

Kada ipak prolazi? Leighton se mudro dosjetila i umjesto klasičnog clutcha ponijela torbicu u obliku kugle, vrlo zanimljivog reljefa, koja malo odvlači pažnju od kombinezona a tu su i frizura i nakit u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća, skupocjeni nakit, Lolita make up. Kombinezon djeluje otmjeno zahvaljujući i skupocjenoj čipki i širokim nogavicama.

Ogromno cvijeće na haljini mogu si dopustiti samo vrlo visoke vitke žene a kod ovako velikih detalja kao što je mašna u obliku cvijeta lice ponekad ne dolazi do izražaja jer su detalji predominantni.

Prefatalno bi ova Prabal Gurung haljina izgledala da je neke druge boje, nedaj bože intenzivne. Pastelno plava djeluje nježno, slatko a još simpatičnije djeluju Leightonine cipele Roger Vivier, iste boje kao i remen u struku.

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 20 . Filed under Inspiracija, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA