Home » Inspiracija » Risky combinations, big profit

Risky combinations, big profit


Leighton Meester je “Gossip girl” i kraljica ekstravagancije. Ne znamo niti jednu drugu glumicu koja tako hrabro kombinira odjeću, cipele i modne dodatke. No tko ne riskira, ne profitira, kaže stara izreka. Evo nekih modnih eksperimenata koji su doživjeli uspješni spoj.

Na fotografiji: Leighton u kombinaciji razgolićenog trbuha i mini suknje; kombinacija koja u velikom broju  slučajeva može djelovati jeftino pa čak i vulgarno. Leighton zna da mini suknja u ovom slučaju treba imati visoki struk a uzorak i kroj treba podsjećati na 90-e.
Naizgled jeftini look popravljaju skupe cipele i modni dodaci. Visoke potpetice na ankle boots Azzedine Alaia i školska torba Proenza Schouler dižu ovaj look na viši nivo garantirajući mu poziciju  Fashion Statement.

Prugice, volani  i mašnice na ovoj haljini koja bi mogla poslužiti kao haljina za završnu školsku svečanost vrlo su nespretan spoj i mogu osigurati 50-ies fiasko ali ne i kad ih nosi Leighton.  Uz dodatak klasične frizure, prirodnog make upa i crvenih lakiranih cipela s platoom ovaj look postaje sexy.

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 18 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA