Home » Kolumne, Text by Tomislav » Sport look – boring??

Sport look – boring??


Prije nekoliko dana sam bio na kavi s prijateljem i malo po malo dotakli smo se i teme o mojoj kolumni te mi je rekao ”ok je to o čemu ti pišeš ali ja se ne pronalazim u ničem od toga jer ne nosim takve stvari”. Naime on se bavi sportom i jedino se u sportskoj odjeći osjeća ugodno. Kako sam po prirodi tvrdoglav, odlučio sam dokazati svima vama koji se u trenirkama osjećate najugodnije kako možete i u sportskom looku izgledati odlično, moderno te kako ga kombinirati s modnim dodacima.

Najvažnije je imati dobre tenisice koje zaista možete nabaviti u svim mogućim varijantama, bojama, oblicima… Meni su se najviše svidjele Adidasove, koje je kreirao fantastični Jeremy Scott. Ne znam kako ih bolje opisati osim da su multipraktične. Kombinirati ih s bilo kakvom odjevnom kombinacijom ne može biti promašaj, jer se savršeno uklapaju čak i uz svečano odijelo.

U njegovoj posljednjoj kolekciji Adidas tenisice možete pronaći kao obične visoke crne, ukrašene detaljima, pa sve do onih tzv. “svemirskih” koje su namijenjene iznimno hrabrim ljubiteljima mode.

Što se pak tiče trenirki ni s njima nije teško biti ukusno i moderno odjeven, zahvaljujući  dobrim tenisicama. Na tržištu se nudi veliki broj modela, različitog dizajna, materijala i boja pa uzmite vremena i isprobajte razne smjele kombinacije.

Jedna od meni omiljenijih kombinacija je ona  casual i sportske odjeće, što je najbolje prikazao Calvin Klein u svojoj kolekciji za proljeće. Taj je spoj savršen i što je najbolje, nosiv gotovo u svakoj prigodi.

Spoj casual i sportskog lako je ostvariv; ne morate puno razmišljati niti se truditi jer većinu predmeta možete naći u svom ormaru. Ako ih ipak kupujete možete to smatrati dobrom investicijom.

Ono što posebno volim u kreiranju sporty looka su detalji. Kad se odijevamo sportski dobrodošli su i modni dodaci ali ipak, dobro je pripaziti kako ih nosimo. Najbolji izbor pritom su zanimljiva sportska torba ili rukavice.

Kombinacija sportske odjeće i cool bicikla me osvojila! Chanel je oduševio, njihov bicikl je jednostavno savršen. Običan je a opet
ima ono nešto zbog čega bi se svatko okrenuo za njim na ulici.

Vjerujem da je ovaj  tekst dokaz kako fraza ‘sportski tip’ ne mora označavati nešto što je predvidljivo i pomalo dosadno.

Text by Tomislav Vlahović

Posted by on Mar 18 . Filed under Kolumne, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA