Home » Kolumne, Text by Đ. Mujadžić » Kreator Milan Vukmirovic napušta Trussardi

Kreator Milan Vukmirovic napušta Trussardi

Nakon promjena u kući “Dior”, milanski brand “Trussardi” je  objavio da se zajedničkim dogovorom rastaje od svog dosadašnjeg kreatora i umjetničkog direktora Milana Vukmirovića.

Poznati modni fotograf i poslovni čovjek, Vukmirović rođen prije 37 godina u Francuskoj je i jedan od fondatora pariške marke “Collette”, a bio je umjetnički direktor “Guccija”, pa djelovao za Jil Sander.

Ujedno je  odgovorni urednik i fotograf poznatog magazina “Officiel Homme”. Nedavno je u Miamiju, s Laurom Heriard Dubreuil i Fredericom Dechnikom, oformio koncept store “The Webster”.

Posebno cijenjen i uvažavan radi poznavanja modnog tržišta i vlastite koncepcije mode, Vukmirović, izgleda priprema nove poduhvate.

Dobroobaviješteni tvrde  kako će po uzoru na Brunu Collina, koji djeluje za kuću “Diesel”, preuzeti umjetničko vodstvo jednog poznatog branda.

Vukmirović  je novom kolekcijom  još jednom pokazao ogromnu nadarenost i poznavanje modnih strujanja. Njegove kreacije su jako omiljene i nose ih sve generacije. Stilist je djelovao za brand od 2007 godine.

Text by Džana Mujadžić

 

Posted by on Mar 17 . Filed under Kolumne, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA