Home » Trendovi » Di si škvadro? Dsquared!

Di si škvadro? Dsquared!

Dean i Dan Caten iz Dsquared, očito znaju kako se radi modni business. Ne samo da su zbog ljubavi prema modi i ciljeva napustili rodnu Kanadu te 1991. uzeli avionsku kartu za Italiju, zavičaj očeve bake (Caten je kratica za Catenacci ) već su uspjeli okrenuti svijet mode oko prsta, uz pomoć ballsy američke pop kulture i vrhunskog talijanskog kroja.

Milanski debi njihove muške linije osigurao im je obožavatelje poput Lenny Kravitza, Justina Timberlakea i Ricky Martina a ubrzo nakon toga, duo je dodatno očvrsnuo svoj modni kredibilitet kreiranjem kostima za Madonnin ‘Don’t Tell Me’, video i kaubojski segment njezine 2002 Drowned World Tour, kao i za odjeću za 2003 Christina Aguilera Stripped tour.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JkIxs3L3H-M[/youtube]

Zvjezdano nebo time je bilo osvojeno jer su se mnogi slavni celebrityji počeli doslovno lijepiti za ovaj brand. Slijedilo je pokretanje ženske linije odjeće, 2003. koju su prezentirale Naomi Campbell, Eva Herzigova, Karolina Kurkova, Fernanda Tavares.

U jesen 2005. braća su inspirirana kršćanstvom pa njihovim modelima dominiraju natpisi printeva Angel, Jesus Loves Me i slični…2006. Braća su odabrana za dizajniranje novih službenih odora nogometnog kluba Juventus. U ožujku 2008, Dean i Dan potpisali su sporazum za dizajniranje Marcolin sunčanih naočala a 2009. dobivaju zvijezdu na Canada’s Walk of Fame u Torontu.

Posted by on Nov 3 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA