Home » Models, Text by Đ. Mujadžić » Važno je zvati se – Kate!

Važno je zvati se – Kate!

 

Far manekenka 90, zadnje vrijeme je na čelu “row”. Ali za  kraj pariškog Tjedna mode, Kate Moss je publici priredila posebno iznenađenje, zatvorivši fashion bal Marca Jacobsa, koji je pokazao kolekciju kuće “Louis Vuitton”. Kate je odsutna sa  Fashon Week catwalka od 2008 godine.Vjerna svom provjerenom smislu za provokacije, šetala se po podiju s cigaretom u ruci i kratkim hlačicama dok je gornji dio njene odjeće miješao nježnost i oporost sa čipkom, kožom i krznom.

Spartanske sandale su ublažile pomalo fetišističku figuru koju je ostvario Jacobs. Sa 38 godina Kate nema na čemu zavidjeti novim modnim licima. Vlastitu odoru je kompletirala s kožnim rukavicama i “headbandom” od vučjeg krzna, sto se savršeno uklapa u njen izgled “djevojke sa svečanosti”. Sa skoro neprimjetnim eye-linerom i usnama “nude”, Jacobs je oživio Kate iz velike epohe.

Međutim buduća mladenka, Kate je u Parizu i zbog reklamnih djelatnosti. Nakon uzbudljivog predstavljanja marke “Longchamp” upravo je potpisala ugovor s talijanskim brandom “Liu Jo”.
Odjevena u elegantni kaputić što otkriva poprsje, manekenka pozira za reklamnu kampanju talijanskog labela. Čulna i zenstvena, ljepotica s mnogo poleta pokazuje eleganciju  proljetne kolekcije “Liu Jo”. Iako se blizi četrdesetoj, uvijek je lijepa, vitka i njegovana pa je vrijeme na njenoj strani. Zato osvaja modni svijet, uvijek na novi i još ne pokazani način. 

Text by Džana Mujadžić
Posted by on Mar 12 . Filed under Models, Text by Đ. Mujadžić. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA