Home » Kozmetika, Savjeti » Može li se ( želi li se) pobjeći ovom tipu?!

Može li se ( želi li se) pobjeći ovom tipu?!

Pa dobro, mogao bi ovaj zavodnik proći kao moj tip muškarca, ne mogu reći da ne bi. I uopće se ne čudim da su upravo njega odabrali iz kreativnog Bruno Banani tima da reklamira njihov miris. Iz očiju mu izvire energija, a nadaleko se osjeti da je cool i samosvjestan tip. Zagonetni osmijeh na senzualnim, punašnim usnama, koje upućuju na sklonost užicima, razoružava. Da, naravno da će se  kad  ga uočite, predstavljati kao dobri anđeo.

Dame, čuvajte se! Ne poznajete li još takve, garantiram, gotove ste ako mu se nađete na putu, njemu nećete pobjeći; pri zavođenju je vrlo opušten a ne zabrinjava se ni kad je na najopasnijim mjestima u gradu i kad je okružen najatraktivnijim ženama.

Baš kao i cool, neobuzdani zavodnik koji ga nosi i miris MADE FOR MEN opojan je i uvjerljiv, izazovan, zahvaljujući mješavini bergamota, zelene jabuke, tuniškog ružmarina, koji bude pažnju poput pravog flerta. Taman kad vas ovaj zavodnik privuče, ulovi u svoju mrežu, opčiniti će vas elegancijom, baš poput  geranija, slatke vodice i naplavljenog drva u mirisnoj kompoziciji. Tu će vas potpuno razoružati seksipilom, muževnim notama, poput neodoljivog mixa mahovine, mošusnih tonova i tonka zrnaca.

Zaludit ćete se na kraju, to je sasvim sigurno, jer zna biti i simpatičan i sladak, poput grijeha i gornjih nota njegovog mirisa – voćnih, aromatičnih, muževne drvene osnove i mošusa, koji podsjećaju na osvajanje i  na njegov znalački, ležerni stav.
I na kraju, figura! Čime bi drugim miris za ovakvog muškarca mogao biti inspiriran ako ne njegovim tijelom i mišićima, na koje je ponosan?! Vojničko zelena boja ukazuje na njegovu muškost a čak je i ime mirisa napisano military fontom!

Profinjeni zavodnik, eto što je on! Samo hrabro ako vam je već prišao! 😉

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 5 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA