Home » Fashion report » JW Anderson Fall/Winter 2011

JW Anderson Fall/Winter 2011

Biti dizajner nije lagan posao. Neprekidno ste izloženi kritici i osudi publike a ako kojim slučajem promašite sa svojim modnim prijedlozima i oni ne budu dobro prihvaćeni od kupaca, može vam se lako dogoditi da ostanete praznih džepova te sezone.
No ima vrlo hrabrih dizajnera koji ne mare puno za riječ kritike i bitna im je samo njihova misija – stvaranje, stvaranje, ostati vjeran svome stilu a kupac će se već naći. Jedan od njih je J. W. Anderson kojeg smo predstavili uoči Londonskog Fashion Weeka i obećali prokomentirati njegovu novu kolekciju za zimu 2011/12 nakon što ju predstavi u Londonu.

Jonathan William Anderson rođen je u Sjevernoj Irskoj, 1984. i prvotno je htio biti glumac. Nakon studija drame u Washington DC -u, zaljubio se u kazališne kostime i počeo baviti modom.

Dok je još dovršavao studij na London College of Fashion, 2007. ostvario je debut na London Fashion Weeku i to kolekcijom koja je koristila prave insekte u nakitu.
Ovosezonski LFW je za nama a nova J. W. Anderson kolekcija je tu. Eklektički mix paisley uzorka, glittera, krzna, skinny krojeva.

Cipele koje su prošle sezone bile optočene  Swarovski kristalima sad imaju krzneni dodatak a kolekcija je dopunjena dugim suknjama koje podsjećaju na Galliano stil ili čak Rick Owens kožne suknje.

Very wearable and oozed masculinity, ocijenili su ju tako neki kritičari.
Ukupno gledano, sastoji se od zanimljivih komada od kojih je samo jedan dovoljan da osvježi vaš look i unese neke promjene u vaš dosadašnji styling. Jeste li za suknju možda? ;-)

Više na JW Anderson

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 5 . Filed under Fashion report. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA