Home » Inspiracija, Models » Nikolina Pišek za GT

Nikolina Pišek za GT

Kad vam krene malo naopako u životu a posebno u onom ljubavnom segmentu, često će se naći neka prijateljica sa savjetom:
” Vrijeme je da promijeniš frizuru ili da kreneš iz početka, s nekim novim”.

Poslušali ju ili ne, imajte na umu da je lijepa  kosa i frizura vrlo bitna za vaš izgled, značajno ga popravlja pa čak i da niste obdareni pramenovima koji u slapovima padaju niz vaša leđa, uvijek njegujte ono što imate.

Toga je svjesna i naša poznata voditeljica Nikolina Pišek, koja je svoju kosu prepustila timu zagrebačkog ekskluzivnog frizerskog salona GT. Nikolina je pod kreativnim vodstvom Zvonimira Franića, mlade nade hrvatskog hair stylinga,  isprobala pet frizura koje joj jednako dobro pristaju ali je na kraju ipak najviše pohvalila frizuru gdje joj je kosa uvijena prema unutra.

” Oduševila me jednostavnost i funkcionalnost ove frizure. Prekrasna je, jednostavna a ne sjećam se da sam ni na jednom snimanju imala sličnu. Zvonimira poznajem već dugo a kad mi je objasnio kako salon GT funkcionira, koliko je tu kreativnosti uneseno u svaku frizuru, koliko vedrine i volje, nisam mogla odbiti suradnju. GT je najekskluzivniji salon u Hrvatskoj, nije me bilo strah prepustiti se u ruke njihovoga tima. Najbolji su’., rekla je Nikolina na snimanju reklamne kampanje.

Za fotografije kampanje GT-a zaslužan je Goran Matijašec a za make-up Ivana Hotti. Sve frizure rad su frizera i stilista GT-a.

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 2 . Filed under Inspiracija, Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA