Home » Kozmetika, Savjeti » Napokon jeans koji zaista stanjuje!

Napokon jeans koji zaista stanjuje!

Koja žena ne želi jeans u koji bi uskočila s par kilograma viška ili nakupinom celulita i izašla iz njega vitka, bez tragova narančine kore?
Čuda su moguća pa tako i ove estetske promjene, barem tako tvrde proizvođači novog tipa jeansa za koji tvrde – može vas u mjesec dana stanjiti 1.6 – 1.8 cm!

Jeans ® COSMETIC EVE OF LEROCK je rezultat suradnje dizajnera Luce Bertija, direktora branda Lerock i kozmetičke tvrtke Bombard iz Firence koja je sve aktivne sastojke za borbu protiv celulita prilagodila za apliciranje u tkaninu. Tako ovaj jeans sadrži u sebi  kofein, ekstrakt escina iz kestena, vitamin E i savjetuju vam da ga redovno nosite jer masira vaše kritične zone a njegovi sastojci na površini vlakana djeluju pri svakom nošenju.

Proizvođač kaže, ovaj jeans potiče mikrocirkulaciju, sagorijevanje masti i eliminira višak tekućine iz tijela, a vitamin E dubinski vlaži kožu, koja će postati glatka i elastična.
Živi bili pa vidjeli, još takav jeans nisam isprobala ali sam isprobala čarape s istim efektom  i mogu potvrditi, nešto se prilikom čestog nošenja ovog proizvoda zaista događa s tijelom, osjećate se s vremenom  lakša i  vitkija.

Kozmetičkih supstancija dostajat će za oko 28 dana ako će u tom periodu proći samo   četiri pranja na 30 Celzijevih stupnjeva. Što nakon toga? Savjetuju: oprati jeans, posušiti, potopiti u otopinu anticelulitne supstance koja se dobiva uz kupovinu jeansa, u bočici  50 ml. Nakon što i to potrošite, moguće je kupiti supstancu i ponoviti postupak.
Wow! Zvuči zanimljivo, dakle ipak ćete ih moći nositi dok ih ne poderete.

Text by N. S. G.

Posted by on Mar 1 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA