Home » Fashion report » Gucci winter 2011/12: Snake skin for shoes and bags

Gucci winter 2011/12: Snake skin for shoes and bags

Pri spomenu na zmijski uzorak na torbama i cipelama, neizostavno se nameće riječ – glamour. Koža zmija i ostalih reptila još uvijek se legalno uvozi no neke su vrste toliko rijetke da podižu cijenu finalnog proizvoda toliko da si ga mogu priuštiti jedino osobe visoke platežne moći, ovisnici o glamouru. INVAZIVNE-STRANE-VRSTE

Gucci, Prada i još neke kuće visoke mode poznate su po upotrebi ove skupocjene i teško dostupne sirovine  za izradu svojih  modnih dodataka.

Modna kuća Gucci, sinonim za modni glamour,  nudi uzorak zmije  za iduću zimu, 2011/12; torbice i cipele stižu u žutoj, zelenoj i tirkizno plavoj boji.

Odabrali smo neke od njih da vam zagolicamo maštu. Važan je i njihov oblik – podsjeća na sedamdesete a sve imaju malu ručku, dodatni ukras na njima je  kopča s Gucci logom. Cipele? Platforme i vrlo visoke pete, remenčić oko gležnja. Nismo sigurne da su najudobnije i da je u njima lako hodati ali izgledaju – mrak!

Text by N. S. G.
Glazba: Valentino Luigi Cappellari, ELITE CLUBBING Facebook Group

Posted by on Feb 26 . Filed under Fashion report. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA