Home » Kolumne, Kozmetika, Trendovi » L’Oreal True Match – My Match

L’Oreal True Match – My Match


Koliko sam dugo samo tražila savršen tekući puder?! Vjerojatno od kad sam se počela šminkati s nepunih 17 godina; uvijek sam imala razne tonirane kreme koje nisu prekrivale nedostatke, već su davale nešto prirodniju boju mome blijedom licu. Na svu sreću u pubertetu nisam imala problema s aknama ili prištićima, pa nije bilo potrebe za jačim puderima koji bi mogli prekriti razne ožiljke ili crvenilo. Kako je vrijeme prolazilo, tako se i meni javila potreba za kvalitetnim tekućim puderom koji će odgovarati mome tenu; od kad su krenuli izlasci cijelu noć, pa predavanja čitav dan i još posao…

Da, trebala sam nešto što će mi pomoći da izgledam odmorno i svježe. Imala sam puderu u kamenu, koji je vrhunski (Max Factor), a kako ne koristim puder u prahu, morala sam nabaviti samo još jedan tekući. Ali koji?? Od svog tog silnog izbora, bilo mi je već muka jer sam znala da moram isprobati sve kako bih znala što je najbolje. Inače se ne povodim previše za tuđim preporukama iz jednostavnog razloga što nemamo svi isti tip kože, niti nam svima odgovara jednak puder.

Bacila sam se na testiranje svega što se nudi i znala  da ću na kraju ipak pronaći ono što tražim. Našla sam napokon nešto savršeno! L’Oreal Paris True Match nanesen na malo masniju hidratantnu kremu za lice stvara idealan ten; podloga je tu! Koža postaje ujednačena, bez nepravilnosti, flekica ili malih ožiljaka.

U kombinaciji s korektorom u sticku, podočnjaci nestaju, kao i ostali znakovi umora. L’Oreal nudi raznoliku paletu nijansi ovog pudera, tako da ne bi trebao biti problem pronaći odgovarajuću za bilo čiju put, tamniju ili svjetliju. Spaja teksturu i boju; nema ružnih tragova i nakupina u porama, što često zna biti problem s tekućim puderima.

True Match koristim od kada je izašao; prije koji tjedan sam ga kupila ponovno i uvijek biram baš taj puder jer nemam više potrebu ni želju za eksperimentiranjem. Moj True Match je N4 i ne bih ga nipošto mijenjala ni za jedan drugi.

Text by Dunja Vidak

Posted by on Feb 20 . Filed under Kolumne, Kozmetika, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA