Home » Accessories, Kolumne » Pieces Accessories – My Way of Life!

Pieces Accessories – My Way of Life!

Većinom obolim od šopingholičarske groznice vezane za odjeću i obuću; uvijek ću naći da mi fali barem jedan par cipela, baš tog modela, baš te nijanse  ili baš takva haljina, iako već imam neku sličnu, ali ne baš tu. Moram priznati da se teško nosim s tom okrutnom bolesti; nije lako suzdržati se od peglanja kartice čak i kad znam da sam prevršila svaku mjeru. No ipak mi se čini da postoji još jedno područje gdje imam kontrolu nad samom sobom – modni dodaci – accessories.

Naime, vrlo rijetko kupujem kapice i šalove, rukavice ili nakit, osim ako mi nije hitno, ako mi ne treba za neku posebnu priliku, pa se onda sjetim u 5 do 12 i trčim po trgovinama kao muha bez glave. Slaba sam na torbe, priznajem – imam ih i više nego dovoljno, ali moje opravdanje je to da su u biti samo torbe jedini modni dodaci s kojima možda malo pretjerujem. Šeširiće, marame, razne ostale dodatke kupujem kada se sjetim, a to nije često. Ili ih jednostavno dobijem na poklon za rođendan ili neku sličnu priliku. Jednostavno govoreći, žao mi je dati 500,00 kn za šal i rukavice, ako vidim neku mrak tuniku ili dobre hlače koje mogu uzeti umjesto tih dodataka. Naravno da to ne vrijedi za torbe, bilo veće bilo manje.

No pronašla sam modni brend Pieces koji stvarno ima vrhunske modne dodatke – od kapica i marama pa sve do narukvica i ogrlica. Naručila sam si ovu crnu torbu koja će potjerati jednu moju stariju torbu sličnog modela u zasluženu mirovinu; zaista sam ju iznosila, vidjela je sa mnom svijeta, što bi moja mama rekla.  Bilo bi šteta uzeti samo tu torbu kad naručujem s neta, pa sam tako u svoju malo shopping košaricu stavila i ovu maramu i ogrlicu.


Eto, sada sam iskoristila priliku kad trenutno nisam u stisci s vremenom, a ni s lovom pa sam kupila što inače ne kupujem. Inače izbjegavam bižuteriju kada su u pitanju naušnice jer mi se uši upale čim osjete nešto što nije srebro ili zlato, ali zato nosim sve oko ruke i vrata. Ovaj mali asortiman sam naručila za samo 52,60 eura odnosno 384,00 kune! Ovdje bih kupila možda samo torbu za te novce, zato živio Pieces Accessories! ;)

Marama: 9,90 eura

Torba: 19,90 eura

Ogrlica: 12,90 eura

Narukvica: 9,90 eura

Text by Dunja Vidak

Posted by on Feb 9 . Filed under Accessories, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA