Home » Inspiracija, Kolumne, Text by Durica » Wannabe stars and around them!

Wannabe stars and around them!

Durica u svojoj iskrenosti razgolićuje sve a ovaj put otkrila nam je tko je to na hrvatskoj estradi trenutno IN. Ako ne znate nabrojati njihove hitove i baš ništa ne znate o njihovom lifestyleu, smatrajte se OUT!

Već je postalo sasvim jasno da su izvjesne persone koje nas konstantno zaskakuju sa stranica kojekakvih časopisa i sa njihovih internetskih pandana strašno ufurane u svoju wannabe karijeru svega onoga za što nemaju ama baš nimalo talenta niti obrazovanja. Tako svakodnevno možemo uživati u prekrasnim televizijskim voditeljicama koje nam paraju uši neknjiževnim govorom i katastrofalnom dikcijom i golišavim starletama kojima je broj pojavljivanja silikonskih grudi u krupnom planu obrnuto proporcionalan broju inteligentnih izjava kojima nas svako malo oduševe.

Jedna od najjačih igračica na tom polju je svakako Ava Karabatić koja je, uz sve ostale bisere koje je prosula iz svojih napućenih usnica, jednom prigodom izjavila da je potrebno imati samopouzdanje u neku osobu!!! Kako bi se te naše posvuduše pobrinule da nam serviraju svoje brojne talente u punom sjaju, jer ipak su multitalentirane za sve i svašta, nemali broj njih se odlučio zaplivati spisateljskim vodama i otkriti svijetu da u svakom od njih zapravo čuči jedan mali neotkriveni literarni as.

Kao da nam nije dosta da nas iz izloga plaši Simonin blagoteleći pogled s naslovnice njene knjige nazvane „Anđeo“, Nivesine grudi prijeteće veličine koje pozivaju da zaronite u „Golu istinu“, sa polica knjižara napadaju i najzalizaniji Hrvat u zadnjih par godina, a tko drugi nego Ante Gotovac koji je Simonici spustio „kajlu“ naslovivši svoju knjigu „Vrag“, Marko Grubnić koji u svojoj knjizi „Otkrit ću vam tajnu“ vjerojatno otkriva tajnu svoje animalne muževnosti i ostale spodobe poput Dine i Vlatke koje su slavne, a da nitko ne zna razlog tomu.

Nažalost, taj freak show se nije zaustavio samo na kvaziliterarnoj razini, nego je odlučio napraviti i korak dalje; smatrao je za shodno izvesti napad na naše osjetilo sluha i uzeti mikrofon u ruke!

Na pisanje ovog teksta me ponukao najnoviji takav ispad, onaj missice Katarine Banić, no prije nego se pozabavimo tim vokalnim promašajem, evo pregleda onih stanovnika stranica žutih tiskovina kojima je odavno trebalo zabraniti ikakav kontakt s mikrofonom. I to zakonom!

Manekenka Simona Gotovac je shvatila da se baš i nije proslavila svojim inteligentnim izjavama pa je javnosti odlučila podastrijeti svoj neprijeporni pjevački talent pretočen u kvalitetnu pjesmu od ukupno tri tona i nadasve dirljivog teksta iz kojeg saznajemo da jadnoj Simonici treba lova.

Nije ni čudo da joj je ustrebala, obzirom da si svojim izletima u glazbene vode i napuhanim najavama neviđene pjevačke karijere koja je trebala napraviti pravi boom na ovim prostorima nije uspjela kupiti ni Gucci ni Versace. Možda je pak uspjela kupiti Guči i Versače kod lokalnih šanera kod kojih je, navodno, rado viđena mušterija, a jedini boom koji je napravila dogodio se kad se svojim mercedesom zabila u zid.
I da, kad se otkrilo da se kao maloljetna bavila prostitucijom.

Naš omiljeni selebriti s najneurednijom frizurom ikada, Ante Gotovac, naciju je bacio na koljena najavivši da će svojim ljetnim singlom „Ante je car“ postati konkurencija Davidu Guetti. U pjesmi recitira ko guslar Mile Krajina, a na youtubu ispod samog spota ni uz najbolju volju nisam mogla pronaći niti jedan pohvalni komentar, no zato je pogrda, sprdanja i komplimenata poput „seljačina“, „majmun„ i inih koje ovdje ne bih citirala bilo na bacanje. „Mama mi ne da da zaružim sa tobom, Ante. Al’ ona ne kuži stvar, mama, Ante je car!“ Nije mama jedina koja nije skužila.

Ava Karabatić, starleta, manekenka i jedna od najuspješnijih splitskih studentica svojim je singlom najavila pokoravanje estrade, a sam naziv „Ava“ prokomentirala je ovako :“ ‘Jednostavno se pjesma ne može zvati nego ‘Ava’, jer da vidiš Avu i kad pogledaš Avu da sve ostale su nula i da jednostavno, Ava je posebna. Ava može biti bilo kakva, ali Ava ima tu neku posebnost u sebi i baš zbog toga se pjesma naziva ‘Ava”.

Njene raskošne glasovne mogućnosti za čije slušanje s portala dnevnik.hr preporučuju da se oboružate čepićima za uši njen je manager diplomatski okarakterizirao kao nevelike, dok ih je tekstopisac Saša Đurović nazvao malo ograničenima, no i izrazio nadu da se s dobrom produkcijom može napraviti nešto iz toga. Očito im nije uspjelo jer Ava suvereno i dalje vozi u svom katastrofalnom singlu „Vozi“, a nepostojanje ikakvog pjevačkog talenta komentira ovako:“ Ja sam zapravo jako sretna što nemam velike glasovne mogućnosti, jer ljudi koji imaju dobre glasovne mogućnosti su zapravo dosadni i nemaju karizmu.“ Svakako, čovjeku dođe da se duboko zamisli nakon ovakve izvrnute logike.

Već ranije spomenuta missica Katarina Banić stekla je moje simpatije nakon nekoliko internetskih napisa koji ju optužuju da je predebela, no definitivno ih je izgubila kad sam pročitala vijest da je snimila pjesmu koju sam iz znatiželje i poslušala. Nakon tog čina poslije kojeg sam gorko zažalila zbog nepovratno i besmisleno izgubljenih pet minuta svog života, obuzeo me jad, kako zbog djevojčinog očajnog pjevanja i naricateljske pjesme, tako još više zbog podataka da nesretnica već radi na drugoj pjesmi, stalno piše tekstove i do kraja 2011. namjerava objaviti album!
Željno iščekujemo novu pjevačku „zvijezdu“ na hrvatskoj estradi; uvjeti su da dobro izgleda ili da makar to misli za sebe i, naravno, da ne zna pjevati!

Text by Durica

Posted by on Feb 6 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Durica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA