Home » Trendovi » Choose Jimmy Choo

Choose Jimmy Choo

Koliko imam priliku vidjeti, svi su se modni portali i magazini u ova dva dana raspisali o novoj kolekciji J. Chooa i to onoj, kreiranoj za H&M. Eto, iz tog razloga niti mimo mene ona ne može proći neprimjetno iako Chooa osobno cijenim već godinama radi odličnog kožnog accessoirea.

Sjećate se Carrie Bradshaw u „Sex and the City“, kako mahnito traži svoje Choo stiletos?!? Ove su cipelice toliko dobre i toliko sexy da ne mogu proći neopaženo. Od jučer je ova luksuzna marka cipela prisutna i na H&M policama, u samo za nj osmišljenoj kolekciji. Potpisuje ju Tamara Melon, dizajnerica i šefica pri J. Choo- u.

Tako se nakon Karla Lagerfelda i Mathewa Williamsona, ova marka pridružila listi slavnih dizajnera koji su imali priliku surađivati s poznatom švedskom modnom kućom. U cijelom svijetu, na oko 200 prodajnih mjesta H&M –a, moći ćete narednih tjedana i mjeseci, pronaći primjerke odjeće i prigodnog accessoirea, u koži, za party sezonu. Kratak presjek kolekcije: nitne, životinjski printevi, visoke, visoke pete…za poželjeti!

Posted by on Nov 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Choose Jimmy Choo”

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA