Home » Savjeti, Trendovi » Diesel underwear. For him.

Diesel underwear. For him.

Ako ste do sada mislili da muškarci svoje donje rublje biraju vrlo brzo u trgovini i ravnodušno se odnose prema njemu, bome ste u zabludi. Iako je opće poznato da žene svom intimnom rublju još uvijek posvećuju puno više pažnje, od njegovog izbora do održavanja, muškarci su im sve bliže u toj navici.

Razlog tome leži u činjenici da je na tržištu sve veći izbor i muškog donjeg rublja, sve je više proizvođača ali i editorijala i reklama po muškim časopisima koji nude upravo ovu vrstu odjeće.

No tu se, kod njihovog izbora postavljaju mnogi zahtjevi. Muškarac još uvijek prilikom kupovine prvenstveno gleda na kvalitetu i udobnost pa tek onda na estetiku. Najprodavaniji modeli upravo su oni izrađeni iz pamuka, kao i oni iz pamuka uz manji dodatak lycre a vrlo rijetko  mikrofibra i kombinacija poliamida, poliestera i elastana u sirovinskom sastavu.

Diesel se ističe kao jedan od vodećih proizvođača donjeg rublja, iako ova tvrtka prvenstveno slovi kao jeans gigant. Donosimo nihovu kolekciju donjeg rublja iz kvalitetnog pletiva. Maštoviti modeli koji uz estetski faktor ispunjavaju i ostale uvjete dobrog dizajna, kvalitetu i udobnost. Za preporuku.

Text by N. S. G.
Glazba: Valentino Luigi Cappellari, ELITE CLUBBING Facebook Group

Posted by on Jan 29 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA