Home » Inspiracija, Stil » We like… Diane Kruger’s style

We like… Diane Kruger’s style

Voli edgy style Berlinčanki ali se sama radije odijeva kao Parižanka. Zanimljiv joj je i stil Njujorčanki ali posebno voli cool Androgine style mnogih Njemica.  Diane Kruger! Njemački model i glumica, koja je svoju modeling karijeru započela još sa šesnaest godina ali ju je zadnjih nekoliko godina zamijenila glumačkom i uspješnim ulogama u Troji, Inglorious Bastards, Unknown White Male. Ona je i zaštitno lice Calvin Kleinovog mirisa Beauty.

Za sebe kaže još da voli casual stil u slobodno vrijeme, pri čemu ju se može vidjeti u t-shirts i jeansu, cipelama ravnog đona i bez make upa ali ju se ne može vidjeti u jogging hlačama.
Kaže i da nije vintage type već da je sklona glamouru i Haute Couture odjeći. Od mirisa ne voli cvjetne ni pune začinskih aroma. Njen izbor je Provence ujutro; voli miris bilja i njegove svježine.

Nekoliko fotografija njenih outfita s crvenog tepiha. Heklani top i kratke hlačice nosila je na Berlin Fashion Weeku, na premijeri Inglorious Bastards u Melbourneu pokazala je sklonost njemačkom stilu a inspiraciju potražila u  Marlene Dietrich. Diane  u crvenoj haljini Jason Wu-a na CFD Awards a na Oskarima 2010. i u Chanelovoj Haute Couture haljini.

Whatta style!

Text by N. S. G.

Posted by on Jan 25 . Filed under Inspiracija, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA