Home » Inspiracija, Kolumne » Look At Me – Fornarina

Look At Me – Fornarina

Talijanski brend Fornarina ističe kao jedan od svojih slogana da je stvoren za lijepu mladu ženu, koja ima jak stav o svemu i uvijek ima nešto za reći. Možda su zato uzeli Lindsay Lohan za svoju kampanju proljeće/ljeto još 2009. godine; naravno, postavlja se pitanje bi li ju ponovno zvali da ih predstavlja nakon svih njezinih incidenata s drogom i boravka u zatvoru. Mislim da je to retoričko pitanje, na koje svi znamo odgovor.

No, kako god bilo, sa ili bez LiLo, meni je Fornarina genijalan izbor za mladu ženu današnjice, koja se osjeća ugodno u svojoj koži, a istovremeno zrači samopouzdanjem. Ovaj put sam odabrala nešto njihovih komada koje bi stalno nosila kao dnevni outfit. Za ovakve hladne dane, idealne su  deblje jednostavne tunike u koje uskočim čim navučem guste čarape (90 i više dena  ili naravno, nezamjenjive tajice.

Da, kaput je genijalan. Znam, i ja sam se zaljubila u njega, baš kao i u ovu prekrasnu plavu boju haljine; rukavi su mi ludnica, a posebno mi se sviđa kako pada široki ovratnik. Djeluje tako komotno i udobno, ali opet dovoljno zanimljivo da će se okretati za Vama čim uskočite u nju.
Baš kao i ova haljina neobičnog dezena, koja izgleda odlično na tenisice, blazerice, starke…

Svugdje sam tražila bijelu košulju, nešto duži model ali da nije uska i da nema rusku kragnu. Gdje god sam došla, prodavačice bi me samo pogledale i već sam znala što misle: „Ova isto svašta izmišlja! Što si neda šiti, kad ima toliko prohtjeva?!“ Već sam mislila da ju neću ni naći kad… Evo Fornarine! Košulja je baš posebna, možete ju kombinirati samo s trapericama i nakitom ukoliko inzistirate na jednostavnom i nježnom outfitu. No ni lijepi remen u ovoj kombinaciji nije na odmet!

Teško mi je odabrati samo nekoliko slika da Vam pokažem što me oborilo s nogu, ali evo – izbljeđene traperice i siva majica sprintom definitivno će naći svoj put do moga ormara! Jeans je odličan, uzak model, dovoljno plitak, ali i dovoljno dubok da se mogu sagnuti bez straha.

I majica je skroz fora, na te traperice i štikle na urnebesnu petu poharat su sve pred sobom!

I adore Fornarina!

Text by Dunja Vidak

Posted by on Jan 24 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA