Home » Savjeti, Trendovi » Megatrends on january sale: Cape, Eis princess style…

Megatrends on january sale: Cape, Eis princess style…

Od piste do ulice! Ne, ne morate investirati u first class odjeću najslavnijih dizajnera; dovoljno je na siječanjskim sniženjima potražiti economy izvedbu sezonskog trenda. Donosimo par styling prijedloga i adrese na kojima se možete trendy, ukusno i povoljno obući i… još malo uživati u zimi!

Cape je ove zime novi trenchcoat a posebno je zanimljiv u trendy boji camel.
Kako ne biste u novim geometrijskim linijama ovakvog kaputa djelovali preuniformirano ili preozbiljno, držite se styling pravila: nosite svoj cape otvorenim ( otkopčan), naglasite struk remenom, npr smeđe boje sa zlatnom kopčom a ispod njega ponesite bež košulju, s našivenim džepovima na prednjici i ogrlicu sa zanimljivim privjeskom – npr poludragim kamenom na lancu.
Zanimljivih kaputa cape stila vidjeli smo u H&M-u, gdje možete potražiti i ovaj tip košulje.

Eis -princess style, Chanel je dao zanimljiv prijedlog, od glave do pete u krem – bijeloj boji, uz puno sjaja i krzna, koji nažalost možete provesti u djelo samo ako ste javna osoba, celebrity, kojima je dopušteno sve, ali vi biste okolini mogli djelovati smiješno u stvarnom životu, na ulici ako se pojavite u outfitu sa slike.
Stoga evo zanimljivog prijedloga, kako da slijedite Chanelovu inspiraciju a učinite svoj outfit nosivim u svakodnevnom životu.
Odaberite samo jedan komad, key piece, mantil npr s krznenim detaljima. Nosite ispod njega blještavi top, sa stakalcima ili šljokicama srebrnaste boje i dodajte mu kožnu mini suknju, tamno sive ili crne boje.
Ovom outfitu nedostaje još samo široka narukvica, srebrnog tona.

Lijepe bež  kapute s krznom oko vrata pronašli smo u French Connection, kožne suknje u Pepe Jeans. Top – ima ih Mango i Closed a široku narukvicu možete nabaviti u svakoj trgovini accessoireom.

Text by N. S. G.


Posted by on Jan 18 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA