Home » Inspiracija, Kolumne » It’s My Life –Naf Naf!

It’s My Life –Naf Naf!

U svakom gradu kojem nedostaje elegancije, ženstvenosti, romantike i stila na ulicama ali i u uredima– nedostaje Naf Naf! Svaka njihova kolekcija je posebna, svaka je unikat za sebe, ali svaka je i bolja od prethodne. U proljetnoj ponudi su uvijek veseli i lepršavi modeli s  profinjenim detaljima – većina haljina predviđenih  za dnevni look vrlo lako se može nositi i navečer. Uz odgovarajući izbor nakita, marame ili šala i sandala, haljine postaju prave večernje senzacije.

Ljeto s Naf Nafom nije divlje, više je smireno i umiljato; pastelne boje koje naglašavaju nježnost, oprečne su sexy i profinjenom izgledu koji se dobije iz njihove jesenje kolekcije. Košuljice na volane i nabore, jednobojne ili s prugicama, idealne su za poslovni look ali i za ludnicu gradskog asfalta. Širok je izbor i traperica; boot cut, skiny jeans, boy jeans, high waist, damaged jenas itd. Kalupi su mi super; naime, rijetko koje hlače (osim Dieselovih) mi stoje tako kao Nafove.

Njihov crni skinny jeans sa zipom na džepovima redovito nosim uz lepršave bluzice i na cipele ogromne pete (nogavica uvijek ide preko pete, naravno.  Sve što bi trebalo biti klasičnog izgleda, začinjeno je ovdje trendy detaljima, zato se uvijek redovno vraćam tom brendu. Gležnjače su genijalne, pogotovo poput ovih brušene kože! Nisam našla ni jedan komad odjeće, pa tako ni otufit kombiniran u Naf Nafu koji bi bio imalo vulgaran; sex appeal  je ovdje zavodljiv, nenametljiv i ostavlja dovoljno mjesta mašti.

Nije potrebno otkrivati sve što smatrate da je lijepo ili zavodljivo na Vama, kako biste bili seksipilni; dapače, ako odjenete koktel haljinu, bez naramenica, rezanu iznad grudi, neka bude duljine do koljena ili možda i ispod koljena, ali nemojte nikako pretjerivati s vrlo  kratkim haljinama. Kad otkrivate gola ramena ili leđa, to je i više nego dovoljno; ne moraju muškarci znati kako izgledate bez odjeće, pustite da se pitaju.

Ako posjedujete makar jedan Naf Nafov odjevni predmet, mislim da je suvišno napominjati da je kvaliteta na nivou. Od romantičnih haljina cvjetnih uzoraka (krupnih i sitnih) do koktel haljninica i LBD-a, Naf Naf je dokaz da u ženstvenosti i eleganciji nema mjesta dosadi!

Naf Naf je stvoren za žene koje sebe cijene, koje se vole i čija je najbitnija veza u njihovom životu, upravo ona sa njima samima.

Text by Dunja Vidak

Posted by on Jan 14 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA