Home » Inspiracija, Kolumne, Text by Tomislav » Stylish men in winter – luxury or just a good taste?

Stylish men in winter – luxury or just a good taste?

Većina vas ne voli zimu iz razno raznih razloga, no slušajući malo ljude, primjećujem da je  jedan od vrlo čestih razloga taj što moramo nabacati na sebe gomilu odjeće i u tome se ne osjećamo ugodno. Upravo to me potaklo da napišem ovaj tekst i pokažem vam kako i zima itekako može biti zanimljiva u modnom smislu.

Imperativ ove sezone je svakako ležernost. Dakle sve ono što možete pronaći kod djeda u ormaru iskoristite na najbolji mogući način. Pleteni puloveri, samt i vuna svakako su nešto bez čega ne možete zamisliti zimu. Upravo te materijale možete iskoristiti kako za noćne izlaske tako i za dnevne kave ili odlazak na posao.

Uz sve to trebali biste imati jedan dobar kaput u vojničkom stilu sa zakovicama. Upravo za takve kapute se i ove sezone pobrinula modna kuća Burberry, pa dakle svi vi koji idete na skijanje, iskoristite taj odmor malo i za posjetu ovom modnom brendu, na njihovim prodajnim mjestima.( ima ga i u dobrim outletima diljem Austrije i Italije).

Sa sivom bojom ne možete nikako pogriješiti, pošto nju zaista možete nositi uz sve kombinacije. Samo pazite da ne pretjerate sa sivilom i tamnim bojama, njih možete ubiti npr. nekom trash- print odjećom.

Ono što se ove sezone opet vratilo u modu je tzv. ”štreberski stil”, kojeg mnogi smatraju staromodnim no praktičan je u mnogim prilikama a istovremeno izražava eleganciju i mladost. Praktičan je iz razloga što uz sve  gore navedene kombinacije s njim možete kombinirati i sportske polo majice pa čak i s kravatom i vestama na kopčanje.

Boje koje obuhvaća ovaj stil su svakako tople pastelne, uz svijetlo plave, crvene i sive odjevne predmete.. Isto tako je prikladan u svim životnim situacijama.

Uz sve to možete kombinirati različitn accessoire, kao što su tanki remen, torba ili dobar debeli vuneni šal i rukavice.

Nadam se da sam vam dokazao kako i zima može biti zanimljiva i kako muškarac ne mora jedino i isključivo zimu provesti u trepericama i običnom sportskom duksu.

Text by Tomislav Vlahović

Prijedlog glazbe: Valentino Luigi Cappellari, Facebook ELITE CLUBBING GROUP

Posted by on Jan 6 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA