Home » Savjeti, Trendovi » We like… Coffee Cup Design Examples

We like… Coffee Cup Design Examples

Nemoj misliti na kavu. Nemoj misliti na kavu…

Ma da, kod mene ne pali hipnoza, prava sam ovisnica o ovom čudotvornom crnom napitku.

Ne, nemam baku iz Kolumbije ni strica u Brazilu ali često ju osjećam zapisanu u genima jer nemam pretka koji o njoj nije bio ovisan ili barem polu-ovisan.
Osjećam i da mi zbog količine ispijenih kava tokom dana, ova dragocjena tekućina koja me još od studentskih dana ( noći) drži budnom do ranih jutarnjih sati, umjesto krvi kola venama.

I dok se nekad čak i zabrinem za tutnjavu u glavi ili ono glasno bum bum u području srca, radi povećih količina kave u organizmu, ne pada mi ne pamet odreći je se zauvijek, možda tek neznatno smanjiti količinu.

Pijem ju i kad sam na putu ( coffee to go) a posebno me veseli svaki posjet Starbucksu, u čijoj kavi uživam šetajući bečkim ulicama. Zimi na njenoj zagrijanoj ambalaži grijem promrzle ruke i usput proučavam  printeve, dijelom zbog zanimanja, dijelom zbog profesionalne deformacije.

Da, prava sam ovisnica o kavi, ona je kod mene uvijek u modi; mogla bih o njoj  danima i to mi je jedini porok. U stanju blagotvornog užitka koji mi pruža mogla bih i sama, vođena nadahnućem, oslikati ambalažu koju puni.

Posjetila sam stoga ovu IN web stranicu kao istinski kavopija i momentalno me dotakla  inspiracija. http://www.youthedesigner.com

Što sam zamislila kao dezen na mojoj šalici? Hm, možda otkrijete kad vas pozovem na kavu. 🙂

Text by N. S. G.

Prijedlog glazbe: Valentino Luigi Cappellari

Posted by on Jan 5 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA