Home » Savjeti, Trendovi » Ok, we love it but where are the shoes?!

Ok, we love it but where are the shoes?!

Ovaj klasik, inspiriran muškim hlačama, proslavila je Marlene Dietrich,  a svoju interpretaciju doživjele su i ove zime. Sive, crne pa čak i crvene viđene su na Hannelli Mustaparta, Katie Holmes, Abigail Spencer, Annalyne Mc Cord.

Ne može čovjek da se gledajući ih, ne zapita: “Gdje su cipele?!” Doista, Marlene hlače ove sezone toliko su duge  da otkrivaju možda samo vršak luksuzne cipele, jer su i same namijenjene samo damama.

Visokog su struka ili, kako bi neki rekli, duboke, vrlo širokih nogavica i izrađene od najkvalitetnije vunene tkanine a nerijetko imaju i manđetu na dnu nogavice.

Uz njih savršeno pristaju bijela košulja, top s volanima pa čak i top bez rukava zebra uzorka, kao onaj viđen na Annalyne McCord. uz njih ne zaboravite ni satove, većih dimenzija  i uske narukvice zlatne boje.
Nosive su tokom cijele zime, naravno, uz dodatak blazera ili dugog cardigana, muškog kroja i kaput, koji može pritom biti i nešto kraći, do pola bedara.

Text by N. S. G.

Prijedlog glazbe: Valentino Luigi Cappellari

Posted by on Jan 3 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA