Home » Inspiracija, Models » Channing, Taurus – Man!

Channing, Taurus – Man!

Pozirati je naučio još kao tinejđer a kasnije se pojavio u spotu She Bangs (Ricky Martin), potpisao ugovor s Beatrice Model agency u Milanu i Ford Models u New York Cityju; pojavio se u mnogobrojnim kampanjama i reklamama u SAD.


Channing Mathew Tatum, poznati je američki glumac, producent, model za Abercrombie & Fitch, Nautica, Dolce & Gabbana, American Eagle Outfitters,  Emporio Armani.
Karijera modela puno mu je pomogla u počecima glumačke; zapažen je u seriji CSI:Miami a 2005. u srednjoškolskoj drami Coach Carter. Slijede Supercross i Havoc. U 2006. je odigrao ulogu u filmu She’s the Man. Ne zaboravimo ni Step Up
i A guide to Recognizing Your Saints.


Njegov stil vrlo dugo su sačinjavale  kratke hlače, baseball kapa i look bez majice, kojim je isticao svoje sjajno atletski građeno tijelo, dok ga Hollywood nije počeo zvati sve češće i češće.

Ulaskom u glumački svijet, zamijenio je sneakers za cipele, hoodies za blazere i balonere, dodao modne dodatke poput fedora šešira, kravata i dizajnerskih satova te se pojavio na naslovnicama GQ-a i Voguea.

No privatno, svom jednostavnom sportsko-casual stilu Channing je tek dodao neke stylish komade koje vrlo rado nosi: Diesel Clawstrap Sneakers, Military jungle Boot, grey popeline stretch and indigo cuffed jeans by Prada,Gucci Hi-Top, Lace-up ( sneakers).

From baggy to shaggy to swaggy, Channing Tatum!

Text by N. S. G.

Posted by on Jan 3 . Filed under Inspiracija, Models. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA