Home » Marla, MARLA partneri, Savjeti, Trendovi » MARLA & Modni kutak news – Snood

MARLA & Modni kutak news – Snood

Wraps, snoods are IN!

Nakon što su ih na tržište izbacili Karl Donoghue, Diane von Furstenberg, Rag & Bone ali i mnogi drugi dizajneri, wraps ( snood) su se pojavili  i u Modnom kutku ali s potpisom MARLA.

Topli i meki poput stole, širokog šala izrađenog iz kvalitetne  vunene tkanine ali ove sezone s tunelom i spojenim krajevima, odakle su i dobili naziv. Mogu se kombinirati s brošem ali i nositi bez njega; novitet je da od ove sezone pristižu i modeli za muškarce, muški wraps (snood)  u trendy bojama.

Padaju temperature, padaju i siječanjske cijene. Iskoristite popust do 50% na zimsku kolekciju MARLA u dizajnerskom boutiqueu Modni kutak,
Preradovićeva 6 ( kod PBZ i River puba), Karlovac

Tipp: ove godine niste kupili kaput ili novu jaknu? MARLA wraps (snood) su unikatni i rukom vezeni šalovi, u maštovitim  uzorcima a vašoj starijoj odjeći dati će željenu svježinu.
Zbog neutralnih boja, često zemljanih tonova,  odličan su i stylish modni dodatak koji je uvijek nosiv jer ne podliježe trendovima.


Rag and bone Barton wool-blend wrap

Karl Donoghue Astrakhan rabbit snood

Diane von Furstenberg Brennah printed silk snood

Text by N. S. G.

Posted by on Jan 3 . Filed under Marla, MARLA partneri, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA