Home » Inspiracija » Lists, lists, lists…

Lists, lists, lists…

Liste, liste, liste…početak je Nove godine a tko još nije sastavio svoju top listu najzgodnijih, najbolje odjevenih ili najseksipilnijih poznatih osoba, nije u modi. Od portala do portala nailazimo ovih dana na razne face, kojima i jest i nije mjesto na listi najpoželjnijih  barem ako krenemo suditi prema našem zahtjevnom ukusu. Vjerojatno ste već primijetili da su na našem portalu vrlo visoki kriteriji da bi netko uopće bio pohvaljen za svoje djelovanje u društvu, branši ili radi izgleda.

Tako smo i mi sastavili malu listu, čisto da ne budemo out, nama najseksi Hrvata 2010. Onako, iz gušta i štosa radi, da imate o čemu pričati na kavi.

Poznata je on a” Ljepota je u očima promatrača”. Sex appeal također a mi smo vrlo pažljivo birali. Nekim čudom, na toj listi našli su se uglavnom sportaši.

5. je mjesto pripalo Vedranu Ćorluki. Volimo njegove oči i pogled a kad nosi bradicu, zaslužuje big like!

4. mjesto je za Stjepana Perića, glumca u usponu. Da, ima nešto u ovom muškarcu što nas tjera da ga gledamo opet i opet. Djeluje nam kao muškarac s kojim nema zafrkancije, koji ima attitude a to je sexy. Pored toga nama izgleda kao tip ” dat ću ti sve, voljet ću te do neba ali me nemoj razočarati jer ću otići bez riječi” a to nam je isto  sexy.

3. je Ivano Balić. Trebamo li nešto dodati? Ivano nam je uvijek IN. Ne pitajte zašto, ima nešto u tom pospanom, nezainteresiranom pogledu što nas izluđuje a i njegov nemarni look… Zaigrani dječak u tijelu muškarca a to je sexy.

2. Niko Kranjčar, lijepi dečko, uspješan nogometaš a najbolji nam je s bradicom i kapicom. Najbezveznije su mu fotografije koje snimi u odijelu a nabolje one s terena, snimljen u jurnjavi za loptom.

1. Nikola Karabatić, joj! Mega like! To je sve što imamo reći na izbor! 😉

Text by N. S. G.


Posted by on Jan 1 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA