Home » Inspiracija, Kolumne, Modna fotografija, Text by Tomislav » In 2011 again, with IK Studio!!!

In 2011 again, with IK Studio!!!

Razmišljajući malo o našim muškim modnim dizajnerima i onome koji me svojim kreacijama ostavio bez daha prvo ime koje me asociralo na to definitivno je naš Ivica Klarić, čovjek koji je pomaknuo granice u muškoj modi.

Jedan od najprepoznatljivijih modnih dizajnera svoje je kreacije učinio zanimljive svima i lako dostupne svakom đepu. Ono što je zanimljivo kod njega jest to što i žene i muškarci u njegovim kolekcijama mogu pronaći nešto za sebe. S obzirom da je zima, naročito mi je zanimljva bila njegova posljednja kolekcija za jesen-zimu 2010./11. koju je predstavio na Dove Fashion hr.-u.

Boje koje je Ivica koristio za svoju posljednju kolekciju definitivno svakom pristaju. To su jednostavne, uvijek nosive  boje: crna, zlatna i smeđa. Meni osobno je bila zanimljiva muška kolekcija pošto su kreacije prilagođene svima, kako onima, željnima promjene tako i svima vama koji ne volite eksperimentirati i igrate na sigurno.

Posebno su zanimljivi muški sakoi, prigodni za svaku priliku, od noćnih izlazaka pa sve do dnevih kava i poslovnih sastanaka. Svi vi koji ne volite izdvajati previše vremena na oblačenje ovakav jedan sako svakako treba biti sastavni dio vaše garderobe, s obzirom da ga možete kombinirati s košuljama ali i sportskim majicama.

Klarićeve  hlače isto tako odišu jednostavnošću ali imaju i zanimljive detalje pa ih je lako kombinirati s casual obućom ali i fancy cipelama. Ono što mi je posebno zanimljivo je to da svi vi koji ne volite uštogljena odijela ne morate se bojati, pošto u njegovim ovogodišnjim odijelima nikako ne možete tako izgledati i nećete se  osjećati nelagodno.

Ivica je također svoju kolekciju upotpunio i nakitom što će na vama svakako naglasiti trendy muškarca.

Ono što me isto tako oduševilo jest njegova suradnja s Pekom i njihovom kolekcijom obuće. U Peko ponudi s I.K. potpisom pojavile su se tako balerinke, sandale i salonke.

S obzirom da su muškarci često u modnom svijetu zapostavljeni, posebno na hrvatskoj modnoj sceni, Ivica upravo to svojim kreacijama mijenja.

Text by Tomislav Vlahović

Posted by on Dec 31 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Modna fotografija, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA