Home » Kozmetika, Savjeti » Against winter blues

Against winter blues

Pobijedite zimski umor, malaksalost, “winter blues” , naročito za vrlo hladnih i tmurnih dana i unesite u  zimske dane toplinu i puno sunca!
Pitate se kako?!?

Pomoću ova tri fantastična mirisa!

Chloe Eau de Fleurs Neroli je svjež i kristalno čist, nostalgičnih solarnih nota, kompozicije koja uključuje note muškatne žalfije, ambera, tonke i mošusa. To je miris koji se otvara svježim i slatkastim mandarinama i narančama uz biljne nijanse ružmarina. U srcu su neroli, latice božura i muškatna žalfija a osnova je topla, satkana od tonke, mošusa i ambera.

Marc Jacobs Daisy Pop Art Edition dolazi u jarko crvenoj, lakiranoj bočici, s bijelim natpisom. Zatvarač zlatne boje simbolizira tučak, oko kojega su crne latice cvijeta. Kompozicija: zelene arome, jagoda, grejp, gardenija ljubičice, jasmin, mošus, vanilija, drvene note).

Via Verri 2010 Etro, podsjeća na Italiju, mirisom ruža i irisa. Ima tu i jasmina, ambera i muska, bergamota, bijelog papra, kardamona…Miris koji poziva na emotivno, senzualno druženje, putovanje. Kao na prvom dateu, miris se otvara postupno, diskretno, elegantno zavodljivo.

Text by N. S. G.

Posted by on Dec 30 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA