Home » Inspiracija, Kolumne » Modern Jackie O by Max&Co.

Modern Jackie O by Max&Co.

Mnoge glumice, pjevačice, voditeljice i razne posvuduše često su hvaljene, ali i kritizirane za svoj način odijevanja, što je normalno u današnjem svijetu gdje se zvijezde i zvjezdice stalno prate u stopu. Pokojna Lady Di je za vrijeme svog života, ali i nakon svoje tragične smrti proglašena modnom ikonom iz jednostavnog razloga što je bila drugačija od onoga što se od nje očekivalo; royalty look podigla je na posve novu razinu i uvijek će biti zapamćena kako po svojoj dobroti i humanitarnom radu, tako i po svom besprijekornom modnom ukusu.

No, netko tko me je posebno fascinirao je supruga legendarnog predsjednika SAD-a, J.F. Keneddy-a. – jedna i neponovljiva Jackie O. Žena koja je uvijek bila pod povećalom, prvo zbog političke funkcije svoga supruga, kasnije i zbog same svoje pojave. Naime, Jackie je uvijek jasno dokazivala da je dama; svojom savršenom finoćom i galantnošću nikako nije mogla ostati neprimijećena. Ipak ostavila je trajan otisak u knjizi mode 20. stoljeća – svojom hrabrošću i odvažnošću u eksperimentiranju sa raznim do tada nespojivim materijalima i odjevnim kombinacijama, inspirirala je mnoge, a nastavlja to činiti i danas.

Kako bi se danas Jackie obukla u Max&Co.? Upravo ovako. Animal print lepršava suknja u kombinaciji s jednostavnom crnom rolkom (jer Jeckie zna da ako otkrije noge, ostale zamamne obline moraju biti pokrivene ;)) i gležnjačama na vezanje, koje su sada totalni hit! Savršeni dugi crni kaput, prelijepe sjajne naušnice i mala torba. Naravno, neizostavni detalj, velike tamne naočale na lice i Jackie je spremna!

Ovako odjevena spremna je za poslovni ručak ili odlazak u kino; sexy i elegantno – što više treba?!

Text by Dunja Vidak

[youtube id=”mFJoaLkYgOU” w=”560″]

Posted by on Dec 29 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA