Home » Inspiracija, Kolumne, Text by Tomislav » Bored dressed for New Year’s Eve? No way!

Bored dressed for New Year’s Eve? No way!

Marla-design.com ima novog kolumnistu. Kroz mušku modu, stylinge i novitete od sada vas vodi Tomislav Vlahović!

Mora li muškarac biti dosadno obučen za doček Nove, 2011?

Razmišljajući o dočeku Nove nam, 2011. godine i tome što odjenuti, sinula mi je ideja kako muškarci godinama oblače konstantno iste stvari i to već pomalo dosadne. Za savršen styling je dovoljno malo novaca i velika kreativnost. Svi vi kojima je dosta konvencionalnih odijela evo nekoliko mojih ideja kako izgledati što bolje na taj veliki dan.

Modna kuća Balenciaga za ovu sezonu je upravo pripremila to što vam treba i dokazala kako crna, siva i smeđa boja mogu isto tako biti zanimljive.
Običan crni muški baloner ići će vam uz gotovo sve vaše modne kombinacije, crne hlače uskog kroja su pun pogodak kako biste bili u trendu, a uz to uvijek možete kombinirati jednobojnu košulju bilo koje boje, no moj savjet je neka bude neka od pastelnih.

Da, znam, sad ćete se pitati ‘’pa gdje da ja to u Hrvatskoj nabavim’’? Ebay je dostupan svima, ali sve to možete naći i u našim trgovinama.

Međutim, ako vam se sve to čini previše svakako svoj savršeni komad novogodišnje odjeće možete pronaći i kod našeg mladog perspektivnog dizajnera muške mode Damjana Jacića, odnosno njegovom brendu Damien’s, gdje se klasična moda isprepliće s urbanom uličnom modom.

Ali naravno mislio sam i na sve vas koji se ‘’bojite’’ promjena te ste vjerni klasici. Svoju ideju možete pronaći u popularnoj tv seriji Momci s Madisona, uz prelijepa klasična odijela i jednostavne modne dodatke poput lijepe kravate ili leptir mašne.

Nadam se da sam vam barem malo pomogao u odabiru novogodišnjeg outfita, i još jednom vam napominjem – pustite mašti na volju.

Text by Tomislav Vlahović

Posted by on Dec 27 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Tomislav. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA