Home » Dizajn, Inspiracija, Savjeti » Chalet, Chalet…

Chalet, Chalet…

Kako izgleda savršena zima? Visoki snijeg i topli dom usred njega, u podnožju planine!

Na 2350 m minus deset! Sunce i snijeg koji se presijava, učitelji skijanja odjeveni kao Djed Mraz, klinci na saonicama i malim skijama. Božić u  francuskom zimskom raju, Megeve. Kraljica Winter Resorts je Jocelyne Sibuet, poznata po luksuznom prebivalištu “Le Fermes de Marie”.

Na 400 kvadrata proteže se novi, luksuzni  “Le chalet des Fermes”. http://chalets.fermesdemarie.com/

Luksuz treba biti romantičan, često kaže Jocelyne, a prostor udoban, čak i na vrlo velikim visinama. Ovdje se vodi briga o svakom detalju, kako bi vam pružili savršeni odmor u planinama.
Boje su harmonične, materijali usklađeni; neutralne nijanse, bež, siva, boja pijeska u smirujućem su kontrastu s bijelim krajolikom. Ima tu i malo narančaste, naročito u spavaćim sobama, pokrivača narančasto plavog kariranog uzorka.

U “Le chalet des Fermes” dominantan dio je soba s velikim kaminom, na koju se nadopunjuju biblioteka, salon, blagovaonica. Kamin, kao i ostatak prostorije, obloženi su starinskim drvom, sofe i stolice tapecirane samtom, flanelom iako ima i nešto kože. Zavjese su krem, smeđe, “Drap de Bonneval”. Za vrhunski ugođaj brine i miris drva, topao i začinski, poneka polirana naranča u posudi, na ormariću.

Oko tristo ljudi brine da bi vam “Le chalet des Fermes” tijekom blagdana i na godišnjem bio drugi dom.

Savršeni Božić ovdje? Cjelodnevni boravak u prirodi na snijegu, krem juha od buće, punjena guska, francuski božićni desert, Buche aux marrons, biskvit punjen kestenima!

Plus voljena osoba uz vas!

Text by N. S. G.

Posted by on Dec 22 . Filed under Dizajn, Inspiracija, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA