Home » Marla, Models, Modna fotografija, Slide » We recall… MARLA New Nature pics

We recall… MARLA New Nature pics

Jeste li ponekad pomislili da ste u stvari nezahvalni za sve ljepote koje priroda pruža? Da u njima ne uživate dovoljno, prvenstveno zahvaljujući sebi?  Gledam jutros snijeg ispred sebe, slušam mrzovoljne prolaznike. Od njih deset barem pet govori protiv snijega, nezadovoljni što ga je napadalo!  U banci, ista stvar, žale se ljudi jedni drugima i opet, ” snijeg, ne volim snijeg.” Kad ga zimi nema a naročito uoči Božića, opet isto. Bune se što ga nema.

A ja? Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja podjednako uživa u snijegu, pa čak i ledu  a ne buni se ni na bljuzgu već se obućom i odjećom  prilagodi vremenskim prilikama i preživi zimu bez primjedbi.

No iako volim svako godišnje doba, pravo sam proljetno dijete, maj je moj mjesec a slike u prirodi nalik ovoj, fresh, zelenoj,  hrana su mojoj duši. Da, obožavam trčkarati livadom poput djeteta, brati cvijeće pa čak promatrati mrave i bubamare u travi, igrati se s laticama “voli-ne voli”…

Zato sam pred dvije sezone i organizirala snimanje MARLA editorijala u  Tikvešu te našeg modela, predivnu Dariju V. zatražila da za potrebe snimanja  ista mala bića  potraži na baranjskoj livadi.

Otkrila je čudesni, fascinantni  mini svijet i  život, na koji često u našoj životnoj jurnjavi tako lako zaboravimo.

Haljina i ogrlica: mARLA
Styling: Nives Stepinac Grgurić
Make up: Viktorija Petrović
Model: Darija V.
Fotograf: Grgurić R.

Text by N. S. G.

Posted by on Dec 18 . Filed under Marla, Models, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA