Home » Kolumne » Women’s bags

Women’s bags

Nakon muških, ponešto i o torbama za nježniji spol.

Ove torbe su puno zanimljivije a viđamo ih stalno na ulicama, kao da smo na izložbi ili reviji.

Evo mojih prijedloga za zimu.
Savjet: Visokim i krupnijim ženama pristaju torbe većih formata dok bi sitnije žene, nižeg rasta trebale birati manje torbe kao i pismo torbice.

Meni se posebno sviđaju Louis Vuitton torbe no ne one  s preuočljibvim logom već Alma, koje mi djeluju decentno ali i casual. Žena koja posjeduje Almu prava je sretnica, ove su torbe prilično skupe. Btw, jeste li znali da joj naziv potječe od Place de l’Alma, pariške ulice?

Klasične Chanel torbe odavno su na mojoj top listi. U posljednje vrijeme popularne su i pismo torbe, uz koje uvijek ostavljate elegantan dojam a novi modeli često se mogu kombinirati  i uz dnevne i večernje kombinacije.

Poigrajte se bojama i veličinama ovih torbi  a za kraj, poruka da budete kreativni; za zimskih, hladnih i kišnih  dana možete i od svoje starije torbice napraviti čudo. Nekoliko mašnica, nešto perja ili zakovica osvježiti će vašu torbu a radu će se svi diviti.

Text by Dino Kalember

Posted by on Dec 9 . Filed under Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA