Home » Marla, MARLA partneri, Modna fotografija » MARLA Greyscale

MARLA Greyscale

Direktori hotela uvijek su mi rado izlazili u susret za MARLA photosessione pa je tako bilo i tog hladnog zimskog dana, kad smo se natrpani s foto opremom, odjećom, make upom pojavili pred recepcijom hotela International.

Ljubazno osoblje hotela dočekalo nas je s osmijehom, dobili su obavijest da stižemo i bili su znatiželjni što ćemo snimati iz kolekcije. Odmah smo dobili i posebnu sobu kao garderobu, za našeg modela, super zabavnu i prelijepu Andreu P.

Siva boja raznih tonova plavuši Andrei je odlično pristajala, a ogrnuta vezenom stolom rekla je da se s njom osjeća toliko ugodno kao da ide reklamirati neko nježno sredstvo za njegu vune. Urbana i stylish kolekcija, MARLA Greyscale obilovala je rukom vezenim mekim i toplim vunenim stolama, torbama iz krzna, nakitom od  poludragog kamenja onixa, sardonixa, calcedona i  u vrlo kratkom roku se rasprodala.

Andrei sam zbog  toga rekla da je  moj srećonošac, na što se nasmijala i rekla da možda i je ali da joj to i nije bilo teško postati jer je  kolekcija MARLA Greyscale jednostavno bila neodoljiva!

Text by N. S. G.

Stola: MARLA
Haljina: MARLA
Kardigan: MANGO
Narukvica( onix, metal): MARLA
Torba: MARLA
Make up: Mirela Pavić
Styling: Nives S. Grgurić
Fotograf: Grgurić R.
Lokacija: Hotel International, Zagreb

Posted by on Dec 6 . Filed under Marla, MARLA partneri, Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA