Home » Inspiracija, Kolumne » Yumi, Yumi!!

Yumi, Yumi!!

Mnogima još uvijek relativno nepoznata marka, mene je potpuno očarala! Iako je Yumi brend još beba na modnoj sceni (osnovan je 2007. godine), ne prestaje plijeniti pažnju europske, ali i svjetske javnosti. Inspiracija je upravo London street style, kombiniran s novim trendovima, a ciljana klijentela su osobe koje teže kreativnosti i kvalitetu. Naglasak je na pedantnosti i savršenstvu kako u materijalima i bojama, tako i u praćenju novih trendova i poboljšanju već postojećeg stila. Sponzori im nisu problem jer se doslovno otimaju za promoviranje ovog obećavajućeg brenda, a isto tako mnoge celebrity osobe uživaju u reklamiranju ovako krasnih outfita.

Ja sam se danas odlučila na njihovu prekrasnu kolekciju haljina, koje su me totalno oborile s nogu! Kao što se može vidjeti, ovo su haljine prilagodljive svakoj prilici – uz leggings odlične za dnevni look ili opuštenu večer s prijateljicama no na gole noge ili crne čarape kombinacija je idealna za nešto formalniju večeru, izlazak ili svatove! Uz gležnjače ili salonke na tanju petu, styling je kompletan; naravno, nabacite dobru ogrlicu, narukvicu ili naušnice, dodajte i manju pismo torbu ako se spremate za van! Ma bit će Vas nemoguće ne primijetiti!

Cijene za sve navedene modele su 89,90 eura; možda nisu najpovoljnije ako ih uspoređujete s nekim drugim brendovima ali ovo je posebna razina mode – posebna kategorija stila! Želite li sebe pokazati u najboljem svjetlu, da pri tom izgledate pristojno, uredno, u isto vrijeme sexy i zanosno – nećete pogriješiti s Yumi!

Text by Dunja Vidak

Posted by on Dec 4 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA