Home » Inspiracija, Kolumne » Whatta style! Beyonce

Whatta style! Beyonce

Nadam se da mi ne zamjerate što nekad komentiram iste osobe, ali jednostavno moram jer su prezanimljive i pokreću modne trendove.

Tako je  i Beyonce često u šetnji mojim tekstovima. Prošli put mi se nisu svidjele njene naočale i rockerski styling ali ovaj put to je to.
Stara Honey B se vratila u svom stilu, onako kako to samo ona zna.

Na promociji knjige svog supruga JayZ-a u New Yorku neki dan B. se pojavila u krznenom kaputiću. Da je jakna i od pravog krzna ovaj put bih joj oprostio jer joj stoji izvrsno a djeluje meko i vrlo, vrlo toplo. Siva boja ovoj kombinaciji daje luxury touch.

Iako Beyonce sex appeala ima napretek, dodatno ga je naglasila kožnim hlačam, koje već drugu sezonu za redom ne silaze s modnog trona.

Kosa joj je predivna i ne vjerujem glasinama novinara da nije njena! Sve je opet na mjestu i kako treba biti kod B, kao u njenoj pjesmi:”Diva is a female versone of a hustler”. Beyonce zaista i jest diva.

Text by Dino Kalember

Posted by on Dec 3 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA