Home » Inspiracija, Kolumne » Startas – The Legend!

Startas – The Legend!

Ako ste mislili da smo o Startas new looku sve rekli, prevarili ste se. Dino nas je na njih podsjetio i za njih “zagrijao” no mi imamo i  nastavak, iz ženskog kuta gledanja, sweet & stylish ženske modele Startasica!

U prošlom stoljeću, pa tako i tisućljeću, točnije davne 1976. godine počeo se proizvoditi određeni model tenisica koje su u vrlo kratkom roku zavladale tadašnjom uličnom modnom scenom – STARTASICE! Vukovarska tvornica’ Borovo’ koja je tada bila jedna od vodećih industrija u regiji, proizvodila je, a i prodavala preko pet milijuna pari ovog nevjerojatno popularnog modela obuće.

Davne 1987. godine Startas je bio generalni sponzor svih sportaša tadašnje Univerzijade, koja se održavala u Zagrebu. Posljedice rata ostavile  su traga na ‘Borovu’; iako se startasice nisu nikada prestale proizvoditi, ove vukovarske tenisice su lagano počele padati u zaborav. No 2008. godine u pomoć je priskočio modni studio Sheriff&Cherry s dizajnerom Maurom Massarottom. Startasice su dobile svoj make over i ponovno zavladale nogicicama mladih!

Pletene i lagane, gumenih potplata idealne su za suho, toplo vrijeme ali i dvoranu. Nekada su bile samo klasične bijele boje i nosile su se svakodnevno. Šarenilo koje je sad zavladalo startasicama, sve vrste printova i dezena te razni dodaci poput mašni i zakovica dale su ovim tenisicama potpuno novi izgled i unijele dašak svježine u casual outfit.

Meni su preslatke! Od svih modela u ponudi, s raznim pop art likovima, zaljubila sam se u dobar dio njih! Cijene se kreću od 190,00 kuna pa sve do 450,00 i više. Odvojit ću dio plaće i za ovo čudo od tenisica, ali ne još – ipak nam dolazi snijeg, Božić… čekamo proljeće. Ali već sad znam koje su moje! 😉

Text by Dunja Vidak

[youtube id=”ykBVgjW1GjU” w=”560″]

Posted by on Dec 2 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA