Home » Savjeti, Trendovi » 8499,00 kn???

8499,00 kn???

Odmah na početku, ukoliko imate profil na Facebooku, ne preskačite ponekad pregledati home page! Možda naletite na prizor koji ne biste ni primijetili da nije vašeg dobrog FB prijatelja. Ovo govorim iz iskustva jer ne pamtim kad sam zadnji put bila na uglu Mesničke i Ilice gdje je handyjem usnimljen kreacija. Da nije uočena na wallu kod prijatelja, možda mi ne bi palo na pamet upitati se žive li Hrvati tako dobro da si mogu priuštiti modnu “poslasticu” nalik ovoj usnimljenoj u izlogu na spomenutoj lokaciji; poslasticu za koju čak ni ja dizajner  nisam baš sigurna da znam kome je namijenjena i što je za nju bilo inspiracija.

Ima tu svega, od skeleta do lopte za američki nogomet; ideja , inspiracija je čak i dobra da ne nedostaju ona tri bitna faktora što čine dizajn uspješnim – estetski faktor, funkcija i cijena. Sumnjam da su ove čizme  stabilne i udobne pa smo došli i do četvrtog faktora..

Hm, ili su ovakve i slične kreacije ( umotvorine), rezervirane samo za one koji zaista ne znaju na što potrošiti svoj novac?!
Sumnjam da su namijenjene turistu, slučajnom prolazniku jer bi vlasnik trgovine možda ipak odabrao neku drugu, turistima dostupniju i bližu lokaciju ali dobro, nikad ne znaš. Kako god, pokušala sam se, promatrajući ovu fotografiju prisjetiti barem jedne naše estradne zvijezde ili modnog sladokusca koja  bi izgledala donekle pristojno u ovim ankle boots čudnog smeđe bijelog spoja.
Ali nisam uspjela, mi nemamo Lady Gagu na našim prostorima.
No imamo hrpu razmažene dječurlije koja žele i mogu oponašati Gagu, zahvaljujući superbogatim roditeljima pa im vjerojatno neće zasmetati sitnica da su dostupne po cijeni od 8499,00 kn.

Ove ankle boots nisu sjele ni većini FB komentatora.

Da mi ih poklone ne bi ih obukla ni za po doma… Odvratne!!!… ne lajkam…Mene zanima likuša koja bu ih kupila! … možda su baš dobre za onu bljuzgu od jučer?… pa niti jedna normalna žena to ne bi obula, a niti platila da nosi, ali mi prefora izgledaju i dobijem želju transportirat se u ameriku na tekmu američkog nogometa. kaj vama ne zgledaju ko da su napravljene od lopte?!?

Da, to je bila i moja prva pomisao kad sam vidjela fotografiju. Da su  čizme tu da privuku promatrača, jer su fora. Al cijena im nije fora…

Text by N. S. G.

Posted by on Dec 1 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA