Home » Inspiracija, Kolumne » Winter, winter, snow, snow…

Winter, winter, snow, snow…

Mogli bismo dalje, smišljati stihove no lakše ih je smišljati kad smo na toplom ili ako smo već vani, kad nam je toplo oko vrata. Zdravog grla lakše ih je kasnije recitirati!
Zato jedan zanimljivi post o nezaobilaznom, korisnom i stylish  modnom dodatku!

“Zima, zima, e pa što je…”;  još malo pa snijeg, nakon sjevernih i središnjih krajeva pahulje će zabijeliti i istočni dio naše zemlje.
Vadimo ovih dana  iz ormara zimske jakne i sve tople stvari koje imamo na raspolaganju, no nikako ne smijemo zaboraviti na šalove.
Oni su tu da nas ugriju, ali za mene su i vrlo zanimljiv modni dodatak.

Ove godine su in veliki, šareni i vuneni šalovi ali i klasični, jednobojni, koji  uvijek prolaze. Veliki bijeli šal, koji vjerojatno imate u svom ormaru, zanimljiv je kao kontrast uz crnu kombinaciju. No jedan tipp: uz ogroman šal koji možete omotati i nekoliko puta oko sebe ne izgleda lijepo veliki šešir. Nema potrebe da se modni dodaci natječu koji je upečatljiviji pa pripazite na to.

Šareni kraći šalovi , kakve vole David Beckham, Bono Vox, lijepo pristaju na pulovere i klasičnije jakne i  kapute. Uz njih lijepo pristaju i šeširi i sve vrste kapa.

Text by Dino Kalember

[vimeo id=”10458737″ w=”560″]

Posted by on Nov 27 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA