Home » Dizajn, Inspiracija, Savjeti » Advent, Advent…

Advent, Advent…

Zaljubljena sam u vrijeme Adventa!

Naročito volim Advent po svjetskim metropolama iako ni naš Zagreb ne zaostaje za njima zadnjih nekoliko godina.
Uživam u to vrijeme šetati predivno okićenim gradom, među štandovima, razgledavati stvari koje inače nemam prilike vidjeti tokom godine, koje su izrađene prigodno, za ovo predbožićno vrijeme, razgledavati nakit za bor, diviti se djelima mladih umjetnika, šarenom nakitu, maštovitim šalovima i papučama a onda, nakon svega skoknuti s prijatelima na vruće krumpiriće, peciva,  kuhano vino ili punch…

Ah, da samo znate koliko volim Advent u Beču!!! Za mene su subote poput ove rezervirane za lutanje trgovinama po glavnim bečkim shopping ulicama, od deset ujutro pa nadalje; obožavam topla peciva  u Ankeru, jutarnju kavu u Segafredu ili Zanoniju uz čitanje najnovijeg broja In Stylea; luda sam za Palmers Paradise lingerieBody Shop svijetom šarenih sapuna i neodoljivih mirisa.

Naravno, ne zaobilazim ni omiljeni Interio usred grada, moju omiljenu home & living destinaciju, koja ima sve, baš sve što meni treba!!! Lifestyle is our life! Tko se odijeva sa stilom, želi i živjeti sa stilom! U ovome bikovi prednjače a ja sam prava pravcata bikica!!!

Bikovi kao istančani estete i ljubitelji dobrog stila, mode i  interijera, lako otkriju sve ono što drugima promakne i nesebično dijele svoja otkrića s drugima, kako bi nam svima život bio  ljepši i ugodniji.

Jedno takvo otkriće danas je adresa peoplesplacehome.de, mjesto gdje se sretno udružuju istočnjačka životna filozofija i dobar dizajn.

Volite li prirodu, prirodne materijale, živite li u skladu s prirodom,oduševljavaju li vas plemeniti komadi namještaja iz masivnijeg drveta i  neobični dodaci za dom, ovo je adresa za vas, za popodnevnu posjetu i  razgledavanje uz kavicu ili čaj, iz toplog doma, dok vani sniježi.
Možda je upravo ovo vrijeme Adventa pravo vrijeme, da unesete nešto noviteta u svoj ali i dom svojih prijatelja i rođaka!

Niste li trenutno pri novcu, nema veze! Inspirirajte se na ovoj stranici, možda neke slične stvari možete napraviti i u vlastitoj izvedbi, uz samo malo truda! Naravno, tada će one imati još veću vrijednost!

Text by N. S. G.

[vimeo id=”7041368″ w=”560″]

Posted by on Nov 27 . Filed under Dizajn, Inspiracija, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Advent, Advent…”

  1. a ja bas ovoh dana setam po becu i ko mali mujo samo pijem kuhano vino i jedem kobase i kestene. to ti je kad pustis balkanca u bec.

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA